• insanlari interaktif bankaciliga alistirmak icin midir, yoksa domuzdan kil koparsak kardir dusuncesinden midir nedir, is bankasi her hangi bir bankacilik islemini telefon bankaciligi ile yapanlardan toplam 5 islem sonunda oldukca yuklu miktarda islem parasi aliyor. ancaaak, interaktif bankaciliktan yararlanirsaniz beles
  • çok sik bir bicimde sifre degistirmenizi talep etmesi disinda hiç bir handicapi olmayan, hatta son derece de pratik ve yararli olan olusum.
  • klavyeyi kullanmadan sifre girilmesi sayesinde benzerlerinden daha guvenli bir sifreleme sistemine sahip olan ve sagladigi isgucu tasarrufu sayesinde eft disindaki islemleri ucretsiz sunan bankacilik uygulamasi.
  • iş bankasının banko başına gitmeden wap, internet, telefon ve kiosk'lar yoluyla bankacılık işlemlerini yapabildiğiniz sistemine verdiği ad.

    internet yoluyla hesap açabildiğiniz ama kapatamadığınız bunun dışında hiç bir eksiğini görmediğim, 1998' den beri kullandığım ve hiç sorun yaşamadığım, sürekli olarak geliştirilen ve güvenli olduğuna dair inancımın tam olduğu bir iş bankası hizmeti.

    eft' ye ücret almalarını da pek eleştirmiyorum zira merkez bankası eft işlemininin maliyetini -bankalar bizden tahsil etmese de- bankalardan alıyor. tabi şu da var ki şubeye gitmeyerek bankaların yükünü hafiflettiğimiz için teşekkür babında ücret alınmayabilirdi.
  • saatlerce açılmayan, açılsa bile güvenlik nedeniyle kapanan iş bankası online para pul işleme merkezinin adres tarifi.

    online eft için bile müşterilerine para giydirme dürtüsünün yüksek atlama şampiyonu olduğu gerçeğini biliyorduk da, bugün daha iyi anladık. efendim malumunuz, eft ve havale hesabı tanımlamak için çok ciddi anlamda güvenlikli soru sorar bunlar. mesela örneğin, önce internette ananızın nikah tarihini sorar, sonra cep telefonununuzdan onay için aradıklarında sistemleri yine aynı soruyu sorarlar. üç kuruş bir para etmez bir havaleniz için onay adı altında sizi arayan sistem, ananızın nikah tarihini nasıl girmeniz gerektiğini de açıklar. o kadar titizdir yani bunlar.

    kendi doğum tarihinizi sordukları noktada verilen örneği burada ifşa edelim: sayın müşterimiz, doğum tarihinizi 2 hane gün, 2 hane ay ve 4 hane yıl olarak giriniz. örneğin, 15 şubat 1952 tarihinde doğduysanız, bir, beş, sıfır, iki, bir dokuz, beş, iki tuşlayınız. demek ki atatürk ne demiş; internetinizi balık burcu ve 50 yaşında adamlara teslim ediniz demiiişşş... bu müşteriye yardım için geliştirilen yardım modelinin meali, hepimiz zenciyiz, doğum tarihine ve hedef kitleye bakılmaz.

    çok başarılı bir sitedir, beklemedeyken hazır bir saattir, copy paste hizmetimi sizlerden esirgeyecek değilim, buyrunuz:
    http://www.isbank.com.tr/
  • bunaklara hizmet vermeyi hedefleyen kendi halinde bunak bir site.
  • bir iskence araci olarak internet bankaciligi nasil kullanilir sorusunun cevabi.
  • az evvel kredi kartı hesap özetimi görüntülemek istediğim vakit,
    "özür dileriz son üç ayda interaktif bankacilik işlemi yapmadan veya bilgisayar yerine telefon(veya tersi) seçerek sorgulama yapiyorsunuz" (copy-paste)
    gibi bir hata mesajı veren bankacılık hizmeti..

    15 dakikadır anlamaya çalışıyorum, fakat çözemedim..
  • işte daha renkli, daha dinamik, daha canlı oluyoruz diyerek tasarımını yenileyen bir interaktif bankacılık sitesi: www.isbank.com.tr

    bundan böyle girişlerimiz müşteri numarası ve şifremizin yanı sıra parola ile de korunuyormuş. bu mantığa göre, şifre nedir, parola nedir, ikisini birbirinden ayıran nedir diye sormak istiyorum (bkz: bana yetkili birini bağlayın). eskiden parolaya şifre dedikleri için şimdi ikinci parolaya da parola mı denmiş oluyor, aynı uygulama garanti bankasının internet şubesinde de mevcut, farketmedim değil.
hesabın var mı? giriş yap