• ipod'in yeni ince model'i: 2gb yada 4gb. photo slide show yapiyor. pilin omru 14 saat.
    ipod nano'nun uretimi ile ipod mini uretimi durdurulmus.

    color display
    1.5 ounces
    1.6 x 3.5 x 0.27 inches

    beyaz ve siyah iki rengi var. buyuk olasilikla thanxgvn/ christmas zamaninda ikinci generasyonu ile ipod mini gibi farkli renkleride piasaya surulur.

    apple store fiyatlari: 2gb 199$, 4gb 249$

    ayrintilar icin:
    http://www.apple.com/ipodnano/
    http://www.apple.com/ipodnano/accessories.html

    ayrintili qa yorumu icin:
    http://playlistmag.com/…/09/ipodnanofirst/index.php
  • ipod'un cüce versiyonu.

    (bkz: nano)
  • ideal mp3 player'a dogru atilan bir kucuk adim daha. ipod nano, ipod shuffle'in inceligini yuksek kapasite ve renkli ekranla birle$tirmi$ $ik bir urun. gorunen o ki fiyat seviyesi de yuksek degil. bu durumda sorun ne dendigini duyar gibiyim ki soyleyim, insanlar artik kameraya ayri, cep telefonuna ayri, mp3 player'a ayri yer ayirmak istemiyor. simplicity ve "coolness factor" ile nereye kadar gidilecegini merak ediyorum. ayrica bir dip not: o ekranda ben neden video klip izleyemiyorum, o da tarti$ilir. ipod shuffle fonksiyonsuzdu ancak cok kucuktu ve mp3 player olma amacina hizmet ediyordu. $imdi renkli ekrana ve daha buyuk bir boyuta gecip halen fonksiyon olarak mp3 calmanin di$ina cikamayinca "hic durup du$unmediniz mi?" diye sorasi geliyor insanin.
  • isvicre cakisi misali kredi karti sekline indirgenmedigi surece alinmasini salik vermedigim "gadget".
  • universite calisani/ogrencisi olarak 2gb lik versiyonunu $179'a 4gb lik olan versiyonunu da $229'a alabileceginiz mp3 player.

    edit: amerika'da gecerli bir kampanyadir, diger ulkerlerdeki durumunu bilemiyorum.
  • supper bi ipod, artı itunes5 te çıkmış... lakin ipod mini alanlara yazık oldu. cunku bakınız ürünler arasında artık ipod mini diye bir sey yok! arayın arayın... ama faydasız.
    satmıyor adamlar artık mini'yi.
    ne yani bizi kobay olarak mı kullandınız huleaaaaaaaaan??
  • ipod minime olan aşkımı -henüz- yokedemeyecek olan zarif hanım. sabırlı olurum, fiyatları gözden geçiririm ve sonunda kavuşurum kendisine. bu zamana kadar lütfen ipod mini ile arama girmesin.
  • ipod nano'nun çıkması ile beraber ipod firmware'inin de sürüm numarası 2005-09-06'ya yükseltilmiştir, lakin sitede de belirtildiği gibi, bu yeni firmware, ekstra olarak sadece ipod nano'nun sürücülerini içermektedir, diğer ipod ürünlerinin firmwarelerinde herhangi bir değişiklik yapılmamıştır.
  • türkiyeye gelmesini bekleyeceğimiz bir player; lakin ipod serisinde radyo, radyodan kayıt ve ses kayıt (dahili mikrofon, line in), flashdisk oalrak kullanım fonksiyonlarını bir arada bulmamın zor olacağı; türlü upgrade'ler ve add-on'lar ile zaten fiyatıda yüksek olacak bir ürün olsa gerek.
  • boyutlarini tekrar gozden gecirince varsin video da gormeyim cuk kadar ekraninda diye du$unerek tukurdugumu yalattirmi$ kucucuk ficicik. flash based nefaset ornegi.
hesabın var mı? giriş yap