• you're beautiful adlı dizide ki mimikleri beni yaran şahıştır.gözlerini kocaman açarak sağa sola oynatıp "no'luyoz nan" bakışına ve "sen öldün" manasına gelen dudak büzme hareketine hastayım.ben yapıyorum çemçük oluyorum ühühü...
  • önce you're beautiful, sonra mary stayed out all night'da karşımıza çıkan kore yıldızı. hem şarkıcı, hem oyuncu aynı zamanda. çok da güzel bir sesi var. oynadığı dizilerde ost'leri bizzat kendisi seslendirmekte, ki zaten bu başlı başına kendisine aşık olma sebebi.

    boys over flower dizisi için lee min ho ile baya karşılaştırılmıştır. gu jun pyo'nun bizzat kendisi için yaratıldığını düşünmekteyim, ama sayesinde lee min ho'yu da tanıma fırsatımız oldu.

    you're beautiful'u izlerken hala lee min ho hayranlığım sürse de, ne zamanki o hayran olduğum parçaları kendisinin söylediği öğrendim, min ho'yu bi kenara bıraktım yeminle.

    you're beautiful;

    without words: http://www.youtube.com/watch?v=jhqsaiq5eo8
    what should i do: http://www.youtube.com/watch?v=gf2y-dary18

    mary stayed out all night;

    i will promise you : http://www.youtube.com/watch?v=b0jxdpztf9m
    hello hello: http://www.youtube.com/watch?v=mux63khpbgm
  • kendini özleten aktör. en yakın zamanda şöyle bol müzikli bi diziyle geri dönmesini bekliyoruz ailecek.
  • moon geun young ile beraberlermiş, tescilli onaylı.
  • taa geçen kış mary stayed out all night denen tırt diziyi izlerken dediydim "bunların arasında farklı bir kimya var" deyu, nitekim dedikodulara göre kore'nin küçük kızkardeşi olarak geçen moon geun young kızımızla berabermiş (ben mor salkımlı karpuz'un yalancısıyım). moon en sevdiğim bayan oyunculardandır kore'de. yakışıyorlardı. kamera arkasında falan pek yakınlardı. geun seuk you're beautiful'daki rol arkadaşı park shin hye ile pek yakın değildi misal, hatta çok sevmiyor gibi gelirdi. burda izleyince farkı anladıydım. ay aman ne diyorum ben ya, ahjumma oldum iyice.
    eğer beraberlerse mutlu olsunlar evladım. kalın sağlıcakla.

    edit: beraber oynadıkları diziden, aynı karede nasıl duruyorlar bakalım. burda da ruh ikiziyiz demişler resmen. bir de ikisinin beraber olduğunu geçen yılbaşında yayınlanan drama ödül törenlerinde hissetmiştim en çok, merak edenlere. gerçekten beraberlerse sevinirim.
  • you're my pet adlı filmle sahnelere geri dönüş yapmıştır, yaşasın. merakla filmin malum ortamlara düşmesini beklemekteyiz ailecek.
  • fazla güzel olması sebebiyle (erkek güzeli değil bildiğin güzel) insanı kadınlığından utandıran bir kardeşimizdir kendisi. olayda mantık hatası aramayınız. noonan kurban olsun sana diyorum sadece. not: ayrıca extreme make-over tadında bir programa katılacak vatandaşların kendisinden feyz almalarını temenni ediyorum. beethoven virus'teki apaçi polis nereee, şimdiki hali nere.
  • oldukça başarılı bir aktör ve de şarkıcıdır. yüz güzelliği yarışmaya girse tescillenir o derece.bu nedendir ki oynadığı dramalarda kendi güzelliğine yakın bir aktris bulunamıyor ! oyunculuk yeteneği gerçekten de iyidir ..bütün dizi ve filmlerini izleyen biri olarak söylüyorum ki benim diyen oyuncuyu susuz götürüp getirir .kendisini asiaprince olarak niteler ama biz onu dünya prensi olarak görüyoruz ! fanlarına yılanbalığı anlamına gelen ''ell'' ismini vermiştir. bizde ''ells'' familyasının bir elemanıyız işte ^^ kore de pek sevilmese de japonya ve çin deki popülerliği azımsanmayacak derecededir.emin olmak isteyenler weibo adresine bakabilir ..
  • sözlükte de geçen "erkek güzeli" muhabbetinden sonra bu kasım ayında "pretty man" türkçe'ye "erkek güzeli" olarak çevrilmiş bir diziye başlamıştır. talih.
  • oyunculugu cok iyi, sesi cok daha iyi koreli yakisikli. evet yakisikli diyorum. yuzunun guzelligi ve surekli sac modeli degistirmesiyle gercekten kadinlara tas cikartabilir, ama onu cekici bulmak da bir zevk meselesi yani tartismaya gerek yok.

    you're beautiful dizisindeki karakteri inanilmaz eglencelidir ve ona cok yakismistir. mary stayed out all night'ta daha yumusak bir karakteri canlandirmistir, insanin icini isitir. sonra birden love rain ile sizi once 1970lerde sessiz utangac birisi olarak karsilar, ardindan 2012ye gecer havali, kendini begenmis biri oluverir. simdi ise pretty man adli dizide basrolu oynamaktadir.

    hair transformation icin:
    1 2 3 4 5 6 7
hesabın var mı? giriş yap