• don mclean american pie da kendileri için ;

    i met a girl who sang the blues
    and i asked her for some happy news
    but she just smiled and turned away

    diyor. koskaca şarkının* ondan bahseden bu üç dizesi bana en çok koyan satırlarıdır.
    benden önce doğmuş göçmüş gitmiş, tanımam etmem halbuki. albüm kapaklarında ki standart bir iki pozu dışında resmini bile görmemişimdir. ama en neşeli şarkısı bile içimi burkar hazretlerin. 27 sinde ölen* jler içinde en fazla üzüldüğümdür kendileri. velhasıl artık onunla tanışmak için son şansım itliği kopukluğu bırakıp cennetlik olmaya çalışmak*, çünkü artık sadece orda görebilirim onu.
  • 4 j laneti*nın bır kosesı olan,gozumde hep o meshur fotografı* ıle hafızama kazınmıs,tapılası ınsan.
    (bkz: j ler kulubu)
    (bkz: 27sinde olmek)
  • dişi jimi hendrix.
    hendrix'ten bir ay sonra tıpkı onun gibi 27 yaşında ve yine tıpkı onun gibi uyuşturucunun yardımıyla ölmüştür.ölümüyle rock müzik yerini kargaşaya ve dekadansa bırakmıştır.
  • bazen cok ozluyorum onu, uyuyunca geçiyor
  • 'all is loneliness here for me' diyerek terk-i diyar eylemeyi yeglemis, bir flower in the sun'dir kendisi.. kalbimin de en bi gediklisidir. kah istiklal'de kolkola kosturmustur 'bobby mc gee'si ile, kah hickirarak aglatmistir uzun bi gece yolculugunda walkmen'den kulagima söyledigi 'to love anybody' ile.

    25 years..honey just in one night oohhh yeahh!
    diyerek nasil agamam ben de simdi su 25 yasimda?!
  • 27 yaşında aşırı dozdan giden, 14 yaşından sonra hergününü son günü gibi yaşayan blues hatunu.
  • eğer ademoğullarının lanetlemek diye bir yeteneği varsa, lanetim onlar üzerine olsun, onlar ki janis in şarkılarını remix yapmışlar..
  • ilgili minörü olduğum yegane tondur kendisi.
    ben dahil olmak üzre tanıdığım/tanımasam da varlığından trişkadan haberdar olduğum bir topluluğun intihar etmeme sebeplerinin kenarındaki kocaman gözlüklü masal saçlı dantel örgüsüdür.
    zira hayat da bazen banyoda,bulaşık yıkarken,otobüs beklerken, hızlı hızlı merdiven çıkarken ya da uzun bir yolu yalnız yürürken işlenen bir dantel örgüsüdür ki, bu işlemeler oluşur, insan hayatının bir sonraki anına karar verilir ve hikayenin devam edip etmeyeceğine kanaat getirilirken,
    bizim dantel yumağında hep janis çalar.
  • passaparola yarışmasında the doors grubunun solisti sorusuna kerem görsevin verdiği yanıt.
hesabın var mı? giriş yap