• bugün aldığım taşınabilir bluetooth hoparlör. su geçirmiyor (bkz: ipx7),ses seviyesi boyundan beklenmeyecek kadar iyi ve kaliteli (2x8w çıkış),çok hafif değil ama ağır da değil (515gr).şarj edilerek çalışıyor ve 3000 mah pili mevcut 10 saat civarı kullanabiliyorsunuz tam şarj ile. 480 tl'ye doğubanktan aldığım bu hoparlörlerden edindiğin ilk izlenim gerçekten çok tatmin edici...
  • su geçirmeyen kablosuz hoparlör.

    iki gündür kullanıyorum. suyun içine soktum, su geçirmedi.
    sudayken bluetooth bağlantısını ara ara kaybediyor. zaten suyun içinde müzik çalmasının da kimseye bir yararı olmaz yani.
    sudan çıkarınca çok kısa bir süre seste bozulma oluyor. üzerindeki suyu hafif bir silkeleyip atarsanız ses eski hâline geliyor.

    ses çıkış gücü (ve ses kalitesi) ebatına göre oldukça ideal. bass ve tizler tatmin edici ve tam kıvamında.
    son sesteyken bozulma neredeyse yok gibi.
    ses yükseldikçe şarj ömrü yarıya kadar düşüyor.
  • f/p noktasında ue wonderboom'un eline su dökemeyecek olan hoparlör.
  • uzun araştırmalar sonucunda taşınabilirliği ve connect+ özelliği sayesinde birkaç adet temin ettiğim alet. rakam türkiye'de bu günlerde biraz uçurulmuş.

    harman kardon studio onyx 4 te çok hoşuma gitmişti ancak biraz büyük. odanızda estetik düzeneklerle avizenize de bağlayabilirsiniz.

    (bkz: imla)
  • f/p noktasında ue wonderboom'un eline, gerek daha iyi olan bası, gerek aplikasyon kullanımına izin vermesi, gerekse ve daha önemlisi daha iyi pil ömrü ile bayaa bayaa verecek olan hoparlör..
  • kendi kategorisinde her açıdan en iyi bluetooth hoparlör.
    bir süredir bluetooth hoparlör araştırıyorum. taşıması kolay olsun, berrak/kaliteli/tatmin edici ses versin rock/metal müziklerin içine sıçmasın, basları iyi olsun, şarjı çabuk bitmesin, sportif/outdoor olsun... diye sıralayınca jbl charge 3'e gönül verdim. fakat flip 4'un taşıması daha kolay, bisiklete çantaya istediğin yere as. kampta, piknikte, sahilde, dağda falan istediğin yere götür. charge 3 de bunların çoğuna müsait fakat daha az taşınabilir. flip 4'un 250-300 tl fiyat ve taşıma kolaylığı avantajları varken, charge 3'nin bir tık yüksek ses, daha uzun batarya ömrü, powerbank olabilme ve suda yüzme özellikleri aşırı tahrik ediyor. (flip 4 su geçirmez ama suda yüzmüyor)

    ue wonderboom ile kıyaslaması https://www.youtube.com/watch?v=u-mvo52ozou

    sonuç: flip 4>wonderboom
  • benim de sahip olduğum bluetooth hoparlör. merak ettiğim arada bluetooth ile müzik dinlerken kapanıyor şarjı normal seviyede. bilgisi olan yeşillendirirse sevinirim.
  • letgo'dan piyasanın baya altına sıfır kutusunu satın aldım. bilgisayarıma bağlayıp spotify açtım ve ilk düşündüğüm şey şu oldu gerçekten, ben seni hak edecek ne yaptım?
  • bundan düzgün bir eq ayarıyla müzik dinledikten sonra başka hiçbir yerde duyulan müzik keyifli gelmiyor. elbet daha iyileri daha güzelleri var ancak orta seviyedeki en iyi hoparlör olabilir.

    macbook'ta boom 2 ile kullanıyorum. sonuç inanılmaz gerçekten. ne eski ses sistemim, ne arabanın hoparlörleri, ne de kulaklıklar bunun kadar keyif vermiyor.

    şiddetle tavsiye edebilirim.

    ediyorum hatta.
hesabın var mı? giriş yap