• etik açıdan farkı bulunmayan hareketlerdir. ikisinde de parasını vermediğin hizmeti kullanırsın. ikisinde de kendini "çok para istemeselermiş ne yapayım" diye avutursun.

    kendince haklısındır. fakat yine de hırsızsındır.

    edit: hatta ırkçılığı da hırsızlığına bahane edebilirsin. alçak araplara para mı vereceğim bide dersin, pis türkler zaten bizi sömürüyor dersin, inan hiç fark yok arada.

    yada iptv'den maç izlediğinde başkasına fatura edilmediğini düşünürsün. fakat beinsports aylık fiyatların belki de kaçak kullanımların kâr marjını düşürmesi yüzünden olması gerekenden yüksek olduğunu düşünmezsin. yada düşünürsün de işte, işine gelmez :)

    hırsızlığını savunmak için bahanen boldur.
  • fesat yazar beyanı.

    kaçak elektrikte kullanılan elektrik, faturalıya da yansır. sor bakalım iptv kullanılınca diğer maç izleyen üyelere ekstra giren çıkan bir şey varmıymış!
  • iptv'den maç izlediğinde bedeli başkalarından kesilmez.
  • kaçak elektrik kullanımıyla iptv olayı farklı. iptv parasını vererek izlenen bir platform. iptv seçeneği olmasa bu kadar çok yayını tek çatı altında toplamak imkansız gibi bir şey. sonuçta bir para verip hizmet alıyorsun. kaçak elektrik kullananlar herhangi bir bedel ödemiyorlar.
  • internete para veriyorum, internetin içindeki her imkanı kullanırım
  • ikisi de kaçaktır. ikisini de yapmıyorum fakat kaçak elektrik daha mide bulandırıcı geliyor.
  • ip tv uygulamaları yasal platformlarda satılıyorsa bunu satani da sorgulamak gerekir
  • elektrik herkes için ayrı ayrı üretilen, kaçak kullandığında senin ödemen gereken parayı başkasının ödediği birşeydir. iptv ise izleyene göre ayrı üretilmez. sen izlesende maliyeti aynıdır izlemesen de aynı.
  • elmayla armutun kıyaslanmasıdır. kaçak elektrik kullanmak konusunda hemfikiriz ancak iptv illegal bir uygulama değildir. sadece tekelleşmiş büyük firmaların yarattığı algıdır. hadi üzerine çok düşündünüz, benim önermemi çürüttünüz ve illegal olduğuna kanaat getirdiniz. kendi ülkemde oynan maçlar bana niye parayla satılıyor bunu hiç düşündünüz mü? şimdi tutup da diğer dünya ülkeleriyle kıyas kasmayın, paralı olan ülkeler de var parasız olanlar da. ve gayet de çok sayıda. bana niye parayla satıyorsun allahın maçını kardeş? reklamdan dünyalıklarını yaptı hepsi hala benden para koparmaya çalışıyor.

    iptv yasal değilse dsmart da yasal değildir, digitürk de.
  • birinde para ödersin, diğerinde ödemezsin. birinde ödemediğin parayı başkasına ödetirsin, diğerinde böyle bir durum yoktur.
hesabın var mı? giriş yap