• güzel bir hayaldir.
  • "yastık değişse de, yazgı değişmez" demiş atalarımız..anlayış ve bakış değişmedikçe, halk aptal yerine konulduğunu anlamadıkça bir şeyi değiştirmez..makyajlanmış bir yeni model ile bir kaç yıl daha kaybederiz..
  • bu hangi koşulda gerçek olabilir diye düşündüğümde aklıma hiç bir şey gelmeyen durum.
  • kadir topbaş: banane banane önce melih gökçek istifa etsin.
  • başlıklarda görünce 'acaba?' dediğim hadise
  • bir gazetede "gezegenimizi kötü kullanıyoruz, yaşanan teknolojik gelişmenin karşılığı olarak doğayı tahrip ediyoruz" yorumundan sonra pek çok kişinin gerçekleşebilitesini merak ettiği olasılık.
  • a.k.p döneminin en onurlu hareketi hatta tek onurlu hareketi olabilirdi..
  • bugüne kadar hangi aymaz görevli işinden sonra istifa etmiş ki bu zat-ı muhterem de istifa etsin. devlet geleneğimizde böyle bir olay yok. tren kaza yapar allah'ın takdiri denir. insanlar katledilir kızınıza sahip çıksaydınız denir. öncelikle bu tür şeyleri yapabilmek için biraz onurlu olmak lazım bir işi beceremediğini kabul edebilmek lazım bulunduğu konumu cebini doldurmak için değil hizmet için oturduğunu bilmesi gerek. o yüzdendir ki a kişisi b kişi olmuş istifası bile düşünülemez, uygun düşmez.
  • bu tip durumların türkiye'de nasıl işlediğini düşündüğümüz zaman aklıma bazı örnekler geliyor.

    mesela bu konuyu ileri götürüp, "kadir topbaş istifa etmezse istanbul'dan taşınıyorum" derseniz, melih gökçek çıkıp, "kadir topbaş istifa ederse ben de bırakıyorum" diyebilir. elbette, ikisi de katıyen dediklerini yapmaz.

    sonracığıma, avazınız çıktığı kadar "kadir topbaş istifa etmelidir" diye bağırsanız bile, aradan bir iki hafta geçtiği ve herhangi bir değişiklik olmadığı halde "bu işi de hallettik allahın izniyle" denildiğine şahit olabilirsiniz.

    başka neler olabilir, her 1 mayıs kendi siyasi görüşleri doğrultusunda sıkıyönetim ilan eden muammer güler'in bile istifa etmediği şu istanbul'da, elbet kadir topbaş'ın da sevenleri vardır. neden istifa istendiğini değil, kimin istifa istediğini gösterip saldırmaya başlarlar. "istifa etme sayın başkanım" diye yürüyüş bile yaparlar.

    yapısal düzelme değil, yukarıdakileri tanıyan bir hatırı sayılır kişi aranır zaten buralarda. hayır, öyle çok uzaklara bakmaya gerek yok.

    diğerleri mi? onlar hep susar zaten.
hesabın var mı? giriş yap