• sevim koş mahalleye mizojini gelmiş.

    (bkz: mizojini)
  • super mario gibi üstüne basıp geçmek istediğim kadındır
  • bunun daha da fenası yanyana yürüyerek geniş kaldırımı dahi kapatan insan güruhları. bunu iki cinsiyetten insan da yapıyor fakat şöyle bi fark var: bu eylemi gerçekleştiren erkekler belli bir sosyal kesimle kısıtlıyken kadınların her kesimdeni bu eylemi gerçekleştirme potansiyeline sahip nedense.
  • kadın ya da erkek fark etmez, eğer yavaş yürüyorsa beni süper sinirlendiren kişi olur kendisi.
  • yuruyusune göre karakter tayin eden bir adet suser ve sicmik başlığı.
  • ben bu insana hayranım. önce kızıyorum, sonra da gamsızlığına şapka çıkarıyorum, kendime senin ne acelen var gerizekalı diyorum.
  • kırıkkalelidir belki..
  • benim de sikayetci oldugum bir konu (yalniz degilmisim). simdi elestiri yapacagim ama muhtemelen kadin dusmani ilan edilecegim. benim yazdigimin ettigimin bir onemi olmayacak, (bu en ufak elestiride anlamadan dinlemeden yaftalama olayina da ayarim ayrica).

    bizim insanimiz yolda yurumeyi dahi bilmiyor. lafin gelisi yazmiyorum bunu, hakikaten bilmiyor. ortak yasam alani, kisisel alan nedir bunlari bilmiyor cunku egitilmemis. yaya olsun, arac kullansin, kaldirimda olsun kapali alanda olsun yol kendisinin. evet kadini erkegi olmaz bu isin ama butun bunlara bir de pozitif ayrimciligi yanlis anlamis kadinlari eklediginizde ortaya berbat bir tablo cikiyor. ben gunluk yasantimda bu ve benzer hanzoluklari her iki cinsten de gormekle birlikte kadinlarin bu konuda daha pervasiz oldugunu goruyorum. oranlarsak bende durum bu.

    koridorlarda dikilen mi dersin ustune ustune yuruyen mi dersin, merdiven agzinda iki adim atip genisten donmeye usenip tepenize cikan mi dersin, uyarinca pencelerini cikartan mi ohoo dolu. bir kere yol onun zaten sen buharlasacaksin, kurallara degil ona uyacaksin. bir de kadina kibar davranilmasi gerekir ya (herkese davranilmali) bunu da yanlis anlamistir kendisi. cikamazsin isin icerisinden. bu hanzo erkekleri de bu profil kadin dogurup buyutuyor iste.

    neyse para karsiligi kadin dusmanligi yapiyorum sonucta, bir insanin baska kimselerden kaynakli sikintilari olamaz, ici kotudur ondan boyledir. umarim maasimin hakkini vermisimdir. sizden ricam bu entry'i sosyal medyada dolastirip linc etmeniz. boylelikle hem kendi grubunuzda sivrilmis olursunuz.

    t: yarin sabah da bol bol karsilasacagim hanzo tipin disisinin marifeti.
hesabın var mı? giriş yap