• ne olduğu belirsiz, faz çalışmaları bitmemiş, ruhsatı alınmamış, acil kullanım onayı safsatasıyla insanlara dayatılan m-rna aşılanmları sonucu, kalp krizi ölümlerine sebep olan salgındır.

    son bir hafta içerisinde 3 tane yakınım kalp krizi sonucunda vefat ettiler.
    amcam kalp kapakçığı ameliyatından 35 gündür yoğun bakımda. ölüm haberi bekliyoruz.

    kalbe pıhtı atma, beyne pıhtı atma, kalp kası iltihabı, kalp kapakçığı problemleriyle kardiyoloji ve nöroloji servisleri tıklım tıklım dolu.

    bu salgını görmezden gelmeyi bırakıp bir an evvel koruyucu tedbirler alınmalı, aşılı olanların kan sulandırıcı ilaçlara yönledirlip riskler azaltılmalıdır..

    ekleme: sağlık profesyoneli değilim, bu hususta profesyonel olanlar, koruyucu neler yapılabilir yazarlarsa aydınlanmış oluruz!
  • konuştuğum hiçbir profesör/doçent unvanlı doktor, mrna aşısının vücutta sorunlara yol açmayacağının garanti edilemeyeceğini söyledi. hatta yeşim erbil, mrna aşısı konusunda hayli endişeliydi. aşıdan sonra tiroid fonksiyonları bozulan çok kişi görmüş.
  • kovid belirtilerinden birinin kovid pandemisi sırasında salgın olması durumudur.
  • kaynak götüm olarak kalp krizlerini mrna aşısına bağlamak da yeni çağın modası. sanki aşı öncesi kimse kalp krizi geçirmiyordu.
    tanım: bilimsel karşılığı olmayan iddia.

    ölenlere allah rahmet eylesin.
  • yöneticilerin umursamaz tavırlarından ve kendi insanlarını dikkate almamalarından kaynaklanan ölümlerdir.
  • söylemenin kolay ve acısız yolu yok. belki de biraz gaddarca lakin bütün akrabaların benzer yaşlarda kalp sorunu görüyorsa belki de genetik bir yakınlığı düşünmelisin.

    ani bir nedenle (kaza, boğulma, yanma vs.) ölmezseniz az çok nasıl öleceğiniz genetik kodlarınıza işlenmiştir.

    5 kuşaktır ortada hiç bir neden yokken bütün dedelerin hık diye gittiyse senin de hık diye kardiyak bir ölümle gitme ihtimalin yüksektir.

    direkt olarak mrna aşısı böyle bir şeyi yapmıştır demek cahilliğin 99. mertebesidir.

    mrna aşısı özel bir şey değildir. aşılar içerisinde bir türdür.

    şöyle bir önerme doğru olabilir. covid kalp krizine neden olur. aşı da hafifletilmiş virüs olduğundan kalp krizi insidansında yükselme görülmüştür.

    bunda da maalesef şunu anlamak gerekir. bir kişi zayıflatılmış bir virüs nedeniyle kalp krizinden ölüyorsa, koronavirüse yakalandığında da muhtemelen aynı nedenle ölecektir. çünkü virüs>aşı.

    aşı yapılırken bir kumar oynandı.
    1.virüse yakalanırsam ölme ihtimalim düşük olsun.
    2. virüse yakalanmadan atlatmak istiyorum. bu nedenle aşı da vurulmayacağım.
    3.virüsle ilgili endişem yok risk grubunda da değilim yine de etrafa olan bulaştırıcılığım azalsın ve virüsün yayılmasını engelleyen bir birey olayım.

    1a aşı oldum virüse yakalanmadım pandemiden önceki gibiyim.
    1b aşı oldum virüse yakalandım ama hafif geçirdim
    1c aşı oldum virüse yakalandım yine de ağır geçirdim.
    1d aşı oldum virüse yakalanmadım ama coronanın sekellerini hissediyorum
    1e aşı oldum virüse yakalandım korumanın sekellerini hissediyorum

    2a. virüse aşı vurulmadan yakalandım. hastalığı ağır geçirme ihtimalim yüksek.
    2b. salgın azaldı virüse de yakalanmadan pandemiyi atlattım.
    2c. virüs sihirli değnekle ortadan kalkmadı pandemi geçti gitti aradan on yıl geçse de virüs etrafta var. virüse yakalandım.(bu kısmı henüz göremedik)

    2. önermeden yırtan herkes de şunun farkında olmalı. senin virüse yakalanmama ihtimalin kendi çabanın yanında virüsün toplum bağışıklığı kazanılmasına yardım eden hatrı sayılır 1inci ve 3üncü grup insanları sayesinde yükseldi.
  • kalp kaslarının kalınlaşması m-rna aşısından kaynaklanabilir mi.
  • aşı olmayan insanların itin götüne sokulduğu ekşi de tabiki suçu ne idüğü belirsiz mrna aşısı na bağlamayacaktık.
    kimse kesin aşı dan dolayıdır diyemez ama kalp krizi ne bağlı ölüm oranı bu kadar yüksek olunca bilemiyorum.
  • 13 gün önce evde çalışırken durduk yere nefes alamama sorunu yaşadım. aldığım nefes bir türlü yetmiyordu, kalp krizinden şüphe ettim. ellerim ayaklarım uyuştu, zor bela hastaneye attım kendimi. kandaki oksijen %20 lere kadar gelmiş, pıhtı atması olasılığına karşı tüm tetkiklerim yapıldı. biraz daha aynı şekilde devam etseydi ya da biraz daha geç gitseydim muhtemeldir oksijensizlikten bu durumu yaşayabilecektim. sonrası panik atak olarak kaldı, sürekli bi nefes alamama hissiyatı ve bir sürü ilaç.

    demem o ki covid ve aşıları hayatımızı alt üst etti gibi. raporlarımı gönderdiğim bazı doktorlar yakın zamanda covid geçirmiş olabilme olasılığı var dediler, ayakta geçirmiş olabilme ihtimalim varmış ama aynı zamanda görüştüğüm yakın doktorlar sıkıntının aşı kaynaklı olabileceğini de söylediler. bilemiyorum, kobay olduk sanki.

    herkese sağlıklı günler.
  • (bkz: cehalet)
    (bkz: özgüven)
    (bkz: hadsizlik)
hesabın var mı? giriş yap