• benim o. inanın böylesi daha iyi oldu.berbat giden bir ekonomi var. bırakın kendi ellerinde patlasın bu ekonomi. kılıçdaroğlu da elinden geleni yaptı ama adaletsiz bir seçim süreci vardı. tüm medya ve maddi güç iktidarın elindeydi. ben razıyım.

    siz de üzülmeyin. bugün olmazsa yarın elbet o zafer gelecek. bunun da yolu bunların ekonomiyle gitmesi.
  • üzüntüsünü anketlerde en düşük oy almasına rağmen kk aday yapıldığında yaşamıştır.

    (bkz: malumun ilamı)
  • bence recep tayyip erdoğan bile sevinemiyordur kazandığına, o kadar vahim bir durumdayız çünkü. kemal kılıçdaroğlu kazansaydı sevinirdim tabii ki ama halk seçimleriyle bi yüzleşsin bakalım. o yüzden çok da üzüldüğümü söyleyemeyeceğim.
  • üzülmüyorum. ekonomi bitik halde, asgari ücret yoksulluğu artık kurtarmıyor, ne kadar zam yapılırsa yapılsın ay sonu elde var sıfır hatta eksi. merkez bankası ekside... daha sayılacak binlerce şey var. bunu sadece ben veya benim gibi muhalifler yaşamıyor bunu neredeyse ülkenin %80'i yaşıyor ve yaşayacak. açlıktan yiyecek yemek bulamadıklarında akıllanacaklar. ben artık önümüzdeki 5 yıl boyunca inzivaya çekilip olan biteni izleyeceğim.
  • ben.

    ben ulkem için elimden geleni yaptım. namuslu bir vatandaş olarak vergimi de verdim. kurallara da uydum vergimi de verdim. ülkeden çıkmadan önce asgari ücretin 9 katını alıyordum. şimdi maaşımı poundla alıyorum. geçen ay ev aldım burdan. keyfim yerinde. ben isterdim ki ülkem daha iyiye gitsin. demek ki insanlar memnun. o zaman üzülecek bir şey de yok. benim hayatımda değişen bir şey de yok çünkü. asgari ücretliler memnunsa siz hiç üzülmeyin arkadaşlar. yiyin için gezin. siz zorluk cekiyorsaniz onlar sizin 3 katiniz zorluk çekiyordur. boşverin siktir edin. canınızı sıkmayın.

    sevgiler.

    edit: nasıl 9 katını alıyordun yalancı diye mesaj atanlar oldu. büyük ölçekli uluslararası bir firmada yöneticiydim. siz yöneticiler kaç para alıyor sanıyorsunuz? asgari ücretle çalıştıgimizi mi saniyordunuz? bugün muhalif kesimin çoğu asgari ücretin çeşitli oranlarda katlarini kazanıyor zaten. yani seçim sonucu onlarin hayatını değiştirmeyecek. onlar bugün üzülür, yarın yine keyiflerine bakarlar. ha önceden 10 gün tatil yapıyorlarsa artık 5 gün yaparlar. ama yaparlar. merak etmeyin.

    deli misiniz nesiniz?
  • ben niye üzüleyim halkımız üzülsün diyerek geçiştiriyorum kendimi. ben kendimi bir süre daha idare ederim bu ekonomik buhranda. sonra da bir şekilde yurt dışına yerleşirim. bu şartlardan, ekonomik krizden, alım gücünden, yaşayamamaktan bir süre sonra şikayet edecek kişileri de zerre düşünmem. herkes tercihlerini yaşamalıdır.
  • ben.

    çok iyi oldu. hadi boğulun.
  • muhalifler her şekilde kazanıyor:

    1- seçimi kazanmak
    2- seçimi kazanamasa bile şu ana kadar dediği, yazdığı, uyardığı her şeyin çıkması olarak yine kazanıyor.

    tarih daima aptalları ve cahilleri değil, zekileri haklı çıkarır.

    ülkesinde 15 milyon kaçak sığınmacı var, nesini kazanıyor allasen?

    ne üzülmesi, bildiğiniz gülüyorum.
  • bazen kendine ait bir yan bulamazsın,sonra gider oyunu verirsin,çıkan sonuçlara bakarsin uzulmesi gerekenler bile biz grubumuzu topladik diye tweet atar, sonra dersin ulan bu işte yanlışlik var ,nasıl seviniyor bu adamlar.

    sonra suratina bakınca bir vasfi olmayan kişilerin vekil olduğunu gorursun, onların bir de parti degistirdiginj ve sonra dersin ki , belki de kazanan sadece o koltukların üstünde oturanlardir.
  • içim buruk ama üzgün değilim.

    verecek bir oyum vardı ve belki etki edebileceğim üç beş sevenim.

    yıllardır anlattım olabilecekleri herkese. vicdanım rahat.

    elimden bir şey gelmiyorsa hiçbir şey için kahrolmaya niyetim yok.

    herkes seçimini yaptı, bakalım neler olacak…
hesabın var mı? giriş yap