• chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu'nun az önce yaptığı ve 30 mart 2014 seçimleri öncesinde çok dikkat çeken yazılı açıklamadır.

    chp lideri kemal kılıçdaroğlu, berkin elvan'ın cenaze töreni öncesinde çok önemli provokasyon uyarısı yaptı. kılıçdaroğlu, mitinglerine devam etmek için ankara'dan ayrılırken "değerli halkımıza" başlığıyla yaptığı yazılı açıklamasında şunları kaydetti:

    son derece kuvvetli duyumlarım var

    "başbakanlık makamını işgal eden zat, çevresindeki dar bir kadro ile birlikte , tehlikeli bir provokasyon peşindedir. buna dair son derece kuvvetli duyumlarımı kamuoyunun dikkatine sunmayı, ülkeme ve halkıma karşı olan sorumluluğumun bir gereği olarak görüyorum.

    erdoğan, kaos ve kargaşayı kurtuluş yolu olarak görüyor

    gerçek bir ülke ve insan sevgisinden nasiplenmediği anlaşılan bu kişinin türkiye'nin büyük bir kargaşa ve kaos ortamına sürüklenmesini , kendisi için yegane kurtuluş yolu olarak gördüğü açıktır.

    halkı provoke ediyor

    halkımızın yüksek duyarlılığı, dayanışma ruhu ve haksızlık karşısında direnme erdemi , kişisel ve siyasi çıkarları için provoke edilerek istismara çalışılmaktadır.

    rejimini kalıcı kılmak istiyor halkım dikkat etmeli

    kaos, kargaşa ve sosyal kamplaşmadan beslenerek kendi otoriter anlayışını kalıcı bir rejime dönüştürmeyi planlayan bu iktidarın provokasyonları konusunda halkımızın azami dikkat ve duyarlılıkla hareket etmesi son derece önemlidir.

    oyuna gelinmeyeceğine inancım tamdır

    bu provokatörlerin ve kaos projesi mimarlarının oyununa gelmeme konusunda halkımın yüksek irfanına olan güvenim tamdır. "
  • kılıçdaroğlu hakkında fikirlerimi değiştiren yazı.

    şimdiye kadar başbakan gitse yerine kim gelecek diye düşünmüşlüğüm çoktur, sizlerin de düşündüğünüz gibi. ne de olsa birçoğumuzun hayatını kararttı, kimimizin geleceğini bitiriyor, kimilerinin de akli dengesini yitirmesine sebep oluyor. ve bunları yaparken hiç de suçluluk, pişmanlık, vicdan azabı duyuyor gibi değil. bu yüzden gitmeli, ülkesini bölen, ayrımcılık, sömürgecilik, yalancılık, hırsızlık, katillik yapan bir insana ne diyeceğiz helal olsun aldığın canlar, helal olsun çaldığın paralar mı diyeceğiz? kendisini allah sanan biri o, insanların ölüm fermanını yazıyor, kaderlerini değiştiriyor. bu insanı yargılamak bize düşmez, onun işi bizimle değil yukarıda, ama ego ve güç gözünü öyle bir kör etmiş ki acaba öleceğinin farkında mı bir gün?

    her neyse, ben bu yazıda, kendine oy isteyen biri görmedim. seçim arifesinde, halkı için endişelenen, halkını tek çatı altında toplamak isteyen bir başbakan gördüm. bu yazıyla güvenim, samimiyetine inancım oluştu. o da bizler için korkuyor, o aptal sandıkta binbir dolabın döndüğü o sandıkta seçilmediği takdirde olacaktan korkuyor. bizleri uyarıyor. şimdi bütün kendini müslüman sananlar, muhalefete, muhalefet yanlılarına düşman. size soruyorum hangi müslüman aynı soydan geldiği, aynı dini paylaştığı insanlara düşman olur ki? bazı insanlar sizi bize düşman etti de.
  • umarım dikkate alınır.

    (bkz: #39237475)
  • doğru uyarı, şahsen insanlar acı içinde eylem yaparken, bundan istifade daha ağır silahlarla müdahele edilip, kendi darbesini yapıp koltuğa otursa , seçim falan yok dese kim şaşıracak, kim engelleyecek. ordu mu, yargı mı, muhalefet mi?
    bırakın biraz daha dillensin yaptıkları, biraz daha ses görüntü kayıtları çıksın, insanlar yavaş yavaş ama uyanıyor, bakalım o çok güvendiği sandıktan onu kurtarmaya yetecek hile çıkacak mı?
  • dikkate alınması gereken uyarı. duyurulması ve en azından herkesin 1 kere okuması ve değerlendirmesi gerek.
  • artık kılıçdaroğlu'nu gözümde bülent ecevit yapan uyarıdır.

    demek ki hala bu ülkede temiz siyaset yapabilen dürüst ve efendi insanlarda varmış. istese ortamı daha çok gerip kutuplaşma yaratabilecekken halkını düşünen birisi olmayı tercih etmiştir.
  • partisine ait belediye araclari sokakta barikat kurmasa idi en az iki uc kisinin kafasina daha gaz fisegi isabet edebilirdi, yeni berkinler olabilirdi.
    bunu bilerek yapilmis aciklamadir.
    polisin gostericilerden mumkun oldugu kadar uzak tutlmasi kotu bir sey degildir.
    su resimlerden de net bir sekilde anlasiliyor.
    http://sozcu.com.tr/…kini-de-boyle-vurdular-469160/
  • sanal ortamda bile nasil igrenc, cirkef ve korkutucu olduklarini, agizlarindan alyalar sacarak etrafa nasil saldirdiklarini gordugumuz yandaslarin, bir el hareketi ile sokakta hak arayan herkesi kitir kitir kesme potansiyeline sahip olduklarini goren birilerinin hakli uyarisidir.

    korkarim, o el hareketide cok yakin, cunku koseye sıkistikca ne halt edecegini bilemeyen bir vahsinin, sonraki hamlesi her turlu akil izan ve mantiktan yoksun olacaktir.

    (haaa, simdiye kadarkiler cok mu akillicaydi derseniz, en azindan kendi acisindan bir mantik orgusu icinde ilerliyordu)
  • (bkz: şizofreni)

    meydanlarda bascalan diyerek belirli bir kesimi belirli bir kesime kiskirtan adamin hayal urunu. (bkz: bunun yani sira) (bkz: kulislerde konusulanlara gore)
  • haklı uyarıdır...

    akp bu işi körüklüyor ve kurtuluş umudu olarak görüyor... gündemin değiştirilmesi de otomatik olarak sağlanmış oluyor böylece.
hesabın var mı? giriş yap