• daha iyi oyun deneyimi için daha düşük latency sunduğunu iddia eden yeni nesil ethernet teknolojisidir. msı ve gigabyte'ın en son gaming anakartlarında yer verdiğini gördük. forumlarda okuduğum kadarı ile, kullananlar bir fark görmediklerini iddia etmektedirler.

    internet siteleri şöyle: http://www.killernetworking.com/
  • (bkz: killer e2500)
  • windows aygıt sürücülerinin kalitesi rezalet. mavi ekran mı dersin uykudan çıkamama mı dersin, bir anda kaybolmalar mı dersin. kesinlikle bunu barındıran donanım tercih edilmemeli. en süper sistemde bile aşil'in topuğu gibi bir şey.
  • gigabyte anakartlarında uzun zamandır olan hede. gayet kullanışlı ve işe yarıyor.
  • uygulamalarınızı inceleyen ve hız açısından kritik önem taşıyan uygulamalarınızın bant genişliğinize erişebilmesi için öncelik belirleyen programdır. bu olmadan, internet bağlantınızı kullanan her uygulama eşit derecede ve daha düşük hızlara neden olabilecek eşit muamele görür.
    örneğin veri yoğun bir oyun oynadığınızı, ayrıca bir youtube videosu oynattığınızı ve büyük bir dosya indirdiğinizi varsayalım. killer control center olmadan, oyununuzun bant genişliğini eşit olarak paylaşması gerektiği için hız sorunları olabilir. killer control center ile, video yavaşlatıldığında oyuna istediği tüm bant genişliği verilecek ve indirme işleminiz en düşük öncelikli olacaktır. başka bir durum olarak, bir video izliyorsanız ancak oyun oynamıyorsanız, bu zaman videoya öncelik verilecektir.
  • laptoplardaki performansindan hic memnun kalmadigim wifi adaptörü, baglanti kurucu, network manager. diger kullandigim cihazlardan maksiumum verimi alirken killer ile baglanti kuvvetim cok zayif kaliyor.
  • intel tarafından satın alınmış network firması (rivet network). laptobumda bulunan ac 1550i modelinden gerçekten uzun zamandır hiç memnun değildim. umarım bu birleşmeden sonra düzgün driverlar görürüz.
hesabın var mı? giriş yap