• satış için ihalesi başlamıştır. link
    %53 evet ile oyunu bozan, kudüs'e sahip çıkan kırşehir bu satışla üst akıl ve küreselcilere bir darbe daha vuruyor. .
    kutlu olsun
  • (bkz: ahahaha)
    (bkz: svihs)
  • (bkz: muhahayt)
  • (bkz: #76063588)
  • 300 bin tl sermayesi bulunan tutku gıda firmasına, 330 milyon tl’ye satılmıştır. evet, yanlış duymadınız; 300 bin lira sermayesi olan bir şirket, nasıl yapmışsa yapmış ve 330 milyon lira bularak bu şeker fabrikasını satın almış. bilin bakalım bu şirket, bu fabrikayı satın alır almaz müdürlüğüne kimi getirmiş? binali yıldırım'ın yeğeni yavuz erence’yi!! belli ki yabancıya satılmamış.

    başka bir ilginç nokta: ihaleye girip fabrikayı satın alan tutgu gıda’nın sahibi ismail doğan’ın yönetim kurulu başkanı olduğu duygu mühendislik inşaat, hükümete yakın mehmet cengiz inşaat’ın alt yüklenicisi!

    (bkz: hadi hayırlı tıraşlar)
  • cumhuriyet gazetesinden aykut küçükkaya'nın haberini aktarayım.

    "kırşehir şeker fabrikası’nı 330 milyon tl ile alan tutgu gıda’nın sırrı çözüldü. 300 bin tl sermaye ile kurulan, 5 yıldan bu yana şeker ihalesi dışında faaliyet göstermediği için ‘naylon şirket’ iddiası ortaya atılan tutgu gıda’nın sahibinin bir de inşaat şirketi var. tutgu gıda’nın sahibi ismail doğan’ın yönetim kurulu başkanı olduğu duygu mühendislik inşaat’ın, 17 aralık’ın simge isimlerinden mehmet cengiz’in cengiz inşaat’ı başta olmak üzere yüz milyonlarca liralık projelerin “alt yüklenicisi” olduğu ortaya çıktı. inşaat alanındaki ilişkiler ağı, şeker fabrikasını alarak ilk kez gıda işine giren inşaat şirketinin gizemini de çözüyor. şirket, alt yüklenicilik dışında kamudan aldığı ihalelerle ihya olmuş. duygu inşaat, karayolları genel müdürlüğü’nün iki ihalesini 600 milyon tl’lik teklifle almış ve bu ihale tutarının yarısıyla şeker fabrikası için ödeyeceği parayı çıkarmış.

    kırşehir şeker fabrikası ihalesine 11 firma teklif vermişti. ihaleyi, 330 milyon tl’yle tutgu gıda turizm inşaat imalat ithalat ihracat sanayi ve ticaret ltd. şti. kazandı. ihalenin ardından şirketle ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. mart 2013’te 300 bin tl sermaye ile kuruldu. şirket sahibi ismail doğan’ın kamuoyunca tanınan bir isim olmaması; hiçbir faaliyet göstermeyen şirketin, 5. yılında, 300 bin lira sermaye ile 325 milyon liralık fabrikayı alması ‘naylon şirket’ iddiasını gündeme getirdi."

    yiyin efendiler. yiyin...
hesabın var mı? giriş yap