• dijital çağın kitap yazma, okuma, paylaşma platformlarından biri diyebiliriz. daha bildik deyimle; kendi pişir kendin ye diyelim. "kendin yaz kendin paylaş"

    "kitabyte nedir?" diyenlere kendi anlatımlarıyla kitabyte hakkında...

    kitabyte çevrimiçi kitap okumak, yazmak ve bunları sosyal paylaşıma dönüştürmek için çalışan bir uygulamadır. tamamen ücretsiz katılabilir, kitaplar okuyabilir veya kendi hikayeni yazabilirsin.

    kitabyte için 2012 yılında bilim sanayi ve teknoloji bakanlığı teknogirişm desteğine başvurduk. aşamaları başarıyla geçerek 18 mart 2013 günü mersoft yazılım'ı kurduk ve 3 bilgisayar mühendisi bütün odağımızı kitabyte'a çevirdik. o günden bu güne bilişim sektöründe projelerin hiçbir zaman güncel ve yeterli olmayacağı bilinci ile çalışmaya ve geliştirmeye devam ediyoruz.

    kitap okurken veya yazarken kullanıcıdan en az efor ile istediğini yerine getirme prensibi ile araçlarımızı geliştiriyoruz. örneğin bunun için kayıt ve girişte sadece sosyal ağları kullanıyoruz. böylece fazla zahmete girmeden sisteme giriş yapabiliyorsunuz. aynı prensip bir kitap seçerken, okurken veya yazarken de geçerli. kitabyte beğeneceğiniz kitapları sizin yerinize seçmeye çalışır ve size haber verir. eğer kitabyte'ın önerdiği bir kitap ile ilgilenmezseniz benzer kitapları size tekrar önermez.

    kitabyte amatör yazarlar dışında yayınevleri için de kolaylıklar sunar. kitabyte e-pub ve word dosyalarını kendi formatına çevirerek internet ve mobil uygulamalarında okunabilir yapar. bu dosyaları kitabyte dışında bir program açamaz. ayrıca elektronik kitapların gördüğü ilgi ve istatistiksel bilgiler de yayınevlerine geribildirim olarak sunulur. bunlar ve benzer teknikler ile elektronik kitapları korsanlığa karşı korumaya yardımcı olur. daha fazla bilgi için tıklayın. emeğe ve telif haklarına saygılı olmak zorundayız.

    kitabyte web sitesi için tıklayın.

    takip için
hesabın var mı? giriş yap