• sinema filmi olarak elbette bir iddiası olmayan ama romantik komedi sınırları içinde hiç de fena olmayan bir film. bizim türk filmlerini de hatırlatan kilişelere rağmen/ ya da onlar sayesinde ortaya sevimli kendi halinde bir film çıkmış. yine de bir kez daha uyarmak lazım: sadece bu türü beğenenlere hitap eder.
  • amy adams'a ve dublin'e aşık eden çerezlik.

    --- spoiler ---

    anna*: when my 60 seconds came around i realized i had everything i ever wanted... but nothing i really needed...
    and i think what i need is here and i came all this way to see if you maybe think so too. if you do, well... i don't really have plans past that, which is new for me. so, declan o'callhan and i should probably learn your middle name, here is my proposal: i propose we not make plans, i propose we give this thing a chance and let it work out how it works out. so what do you say, do you wanna "not make plans" with me?

    --- spoiler ---
  • mantık hatalarıyla dolu sıkıcı film.konusu olan aşkı, saçma sapan olaylarla süsleyip anlatmış ama hiç mi hiç olmamış.romantik komedi adı altında fantastik bi film.olaylar direk gerçek dışı.
  • benim gayet eğlendiğim ve güldüğüm bir film oldu. sevmem için yeter sayıda nedene sahipti. mis gibi irlanda manzaraları, sanki her bir kare fotoğraf karesi, bir dolu yağıyor, bir yağmur, aniden güneş açıyor, insan bunları izlerken bile keyifleniyor. ayrıca amy adams var.

    tamam senaryo için müthiş filan demeyeceğim. öyle bir nişanlı düşman başına. düşmanına bile yazık hatta. o adama bırak evlenme teklif etmeyi düşünmeyi, iki dakika yanında durmam, duramam.

    bir de başroldeki çocuk, adı ne bilmiyorum, bakmaya da üşeniyorum gözlerin biraz küçük ama çok şekersin bence. gayet güzel kibirli adam taklidi yapıyor, hugh jackman ile hugh laurie karması bişiler anımsattı bana.
  • ilk başları oldukça antipatik olsa da aslında bir şekilde insanı çeken bir film. eğer pazar akşamı beyin boşaltmak istiyorsanız gayet keyifle izleyebilirsiniz.

    --- spoiler ---

    çok da spoilerlık bir film değil sonuçta başı sonu tahmin edilebilir bir film. ama bir süre kadın o elemanla evlenecek zannettim desem yeridir. ayrıca hatun evlenme mevzusunun sebebini öğrendikten sonra çalan müzik ve çevresinde gelişen olaylar çok hoş çekilmiş. elemanın yangından kurtardığı mallar arasında facebooka koyacağım proposal videosu var falan demesi insanda ilginç bir his uyandırmadı değil.

    --- spoiler ---
  • bos bir pazari guzel gecirmemizi saglamis film. beklentisiz, oylesine izleyince epey egleniliyor. ayrica matthew goode ye gereksiz! bir hayranlik kazanmamiza da neden olmus filmdir.
  • romantik komedi sevenlerin kaçırmaması gereken film. irlanda'da geçmesinden mi çekimlerin çekildiği yerin sadeliğinden mi nedir bir sakinlik huzur veriyor aynı zamanda filmin konusuda başarılı oyunculukta eğlendiriyor.
  • esas kız ve esas oğlan arasındaki anlaşmazlıklar aklıma just like heaven'ı getirdi izlerken ama ne yalan söyleyeyim çekiyor beni böyle filmler. sade olsun, mütevazı olsun yeter bir yaz günü ancak böyle güzel geçer. sonuçta romantik komedidir yani çerezliktir kanımca. eğlendirme işlevini layıkıyla yerine getirmiştir e daha ne olsundur.

    declan karakterine ve mimiklerine gerçekten bayıldım diyebilirim. hele hele;

    --- spoiler ---

    anna: you lying, deceiving son of a-- get up get up get up!
    declan: what?
    anna: heads you win,tails i lose
    declan: you finally got that did you? well then good for you
    anna: get up! this is my bed. liars forfeit.

    --- spoiler ---

    iyidir iyi.
  • benim icin filmin butun romantizmi

    --- spoiler ---

    declan'in tavuk bogazladigi an bitmistir.
    hani son derece ac susuz kalirsin, yiyecek bir lokma bir sey bulamazsin da nihayetinde survivor moduna gecersin...
    ama yok, filmin romantik jonu kaldiklari bed and breakfast'in bahcesinde ciyak ciyak tavuk bogazliyor.
    ne hos.

    --- spoiler ---
  • şimdiye kadar gördüğüm en yapmacık 2 başrol karakterini bünyesinde barındıran hayatımda izlediğim uzak ara en yapmacık, klişe ve zaman kaybı film. filmde ne komedi var ne romantizm var hiçbir şey yok. bomboş resmen. bu tür filmleri seven, en dandiklerini bile zevkle izleyen biri olarak söylüyorum bunları üstelik.
hesabın var mı? giriş yap