• tekme ve sumsuk atarken engel teşkil etmemesi adına geliştirildi bu muhtemelen. itekleşme mi başladı, bağrışma mı var fırlat çantayı yere hemen.. ki yük olmasın, yapabileceklerini dahat rahat yap. bertaraf et düşmanı. fakat hep böyle olmuyor tabii. sırtındaki çantaya rağmen kan sporu'ndaymışçasına dövüşenler; kumaş pantolonu hafifçe çekip tekme çıkarmaya hazırlanıyormuş gibi duranlar yok mu? elbette var, her daim de olacaklar fakat genel bir tavırdan söz ediyorum burada. yazısız bir kuraldan.

    %75'i sadece küfürleşmeden ibaret olan lise tartışmalarının kavgaya dönüşme ihtimali atv ana haber'in 2 ciddi haberden sonra internette dolanan videoları haber deyu yayınlamayı kesme ihtimalinden daha az, ama var ve gerçeğe döndüğündeki sahnenin başlangıç sekansı bu işte. çanta taşımaya mecbur eden o ders programı ve rahat hareket etmek içün yük atmayı gerektiren o kıyafetlerle daha uzun süre değişmesi de çok zor üstelik.

    dünyaya gönderiliş amaçları uzun favori, uzun sakal, uzun saç ve dışarı çıkarılmış gömlekleri tespit etmek olan; okuldaki asayişten sorumlu müdür yardımcıları bile engelleyemez bunu. çıkışa gelir birileri muhakkak.
  • ayrıca bu liseli o çantayı hırsla yere atmasına karşın eğer gözlüklüyse, o gözlüğü sakince çıkartıp en yakınındaki arkadaşına verir ve olaylar başlar...
  • ardından şimdi ananı siktim bakışı gelir.
  • öğürmek kusmak kadar normal bir reflekstir. karşı tarafa korku salar gözümü kararttım gemileri yaktım havasını karşı tarafa hissettiren , lise hayatının olmazsa olmaz refleksidir.
  • çanta kavga etmeyen sakin bir arkadaş tarafından kavga bitince beklemediğiniz bir anda size uzatılır genelde.
hesabın var mı? giriş yap