• edit : başlığı açanın ilk entrye eklemeler yapıp durması ve olayın farklı açıdan çekilmiş videolarından sonra entrynin ilk hali alakasız kalmış

    yavaş yavaş netleşmeye başlayan konu ile ilgili farklı açıdan bir video : link karnelerini almış ellerinde karneleri, kitaplar, kalemler ve pamuk şekerler ile güle oynaya lunaparka giden "ilk okul " öğrencilerine polis durduk yere balistik füze saldırısı yapıyor.

    edit 2 : dayak yiyenin siyasi kimliğine bakarak ayrım yapılması konusunda şu yorum sabit, daha geçenlerde alman polisi, milliyetçi olduğu, erdoğan taraftarı olduğu belli bir türk vatandaşı tartakladığında, " alman polisi tarafından dövülen almancı çomar " diye başlık açarak, alman polisinin eline sağlık diyen sözlük yazarları paralel evrendeki ekşisözlük yazarları mı?
  • video altındaki ak çomar yorumları daha korkunç. kendilerini savunamayacak pozisyonda olan 16 - 17 yaşında çocuklar dayak yiyor diye sevinç çığlıkları atıyorlar. nasıl bir nefret bu sikikler ya.

    üç beş anket sonucuyla biraz umutlanıyoruz sonra bu çomarlar, "bu ülke karanlık daha karanlık olacak" diye yüzümüze yüzümüze haykırıyor aq yerinde. nefret dolu bu kindarları nasıl alt edeceğiz, normalleşeceğiz hiçbir fikrim yok.

    edit: bu entry üzerine, "sen de onlara çomar diyorsun. herkes kutuplaşmış ama" şeklinde liberal liberal mesaj atanlar olmuş. liseli çocukların bir polis otosu içerisinde coplanması üzerine uzlaşabileceğimiz, anlayış ortaklığı sağlayabileceğimiz bir mesele değil. bir zahmet vicdanımızı o kadar siktirmeyelim.
  • ulan ne ülkeyiz amk. terör, diyen yazdı, başörtüsü mağduriyeti yapıldı tekrar. bır insanda dönüp demez mi onlar daha çoçuktu veya şiddet çözüm değil.
  • o okulun müdürünü sikeyim afedersiniz. benim okulumdan öğrenciyi alacaklar ve dövecekler hey gidi hey. o polise soruşturma açar ekmeğiyle oynarım. öğrencim benim namusumdur. ailesi tarafından bana emanet edilmiştir. (nokta)

    suçu bile varsa önce idari soruşturma açarım daha sonra kanuna teslim ederim. polisin benim öğrencimin düğmesine dokunma hakkı yoktur.

    not: okul müdürüyüm.

    not2: ha şöyle bir dönemde gücüm yetmez. ama gerekirse o otobüsün içinde öğrencilerimle beraber dayak yerim yine de öğrencilerimi (bana emanet edilen çocukları) yani namusumu yalnız bırakmam. öğretmen anadır, öğretmen babadır. kim evladını yalnız bırakır, üç beş kanun tanımaz şerefsize karşı çaresiz bırakır?

    edit: öğrenciler okuldan alınmamış eylem okul dışında bir yerdeymiş. ben öğrencilerin “müdür bey” diye bağırarak yardım dilediklerini duydum videodan o sebeple bunları yazdım.

    ha fikirlerim hala aynı en ağır suçu bile işlemiş olsalar polisin ceza kesmesi kanunlara aykırıdır. suçları varsa mahkemeler verir. savcı talimatı olmadan polis kelepçe bile takamaz öğrenciye.
  • hiçbir şekilde aklanamayacak görüntüler.

    şu yapılan antidemokratik, barbarca, hunharca hareketi bile aklamayı deneyenler ben müslümanım, insanım diye gezmesin allah aşkına.
  • yazık, hiç mi vicdan kalmadı be.
  • bu solcular üniversite kampüslerinden gerekli sayıda dayak yiyecek mal bulamayınca , liselilerden takviye alma durumudur , demek ki durum kötü yakında liselerden de adam bulamayacaklar böyle giderse.
  • - o yol güvenli mi?
    - hayır polis var.
  • bu eylemcilerin yaptiklari plan su: biz bu gencleri salariz. bunlar ohal zamani toplanip eylem ayagina sloganlarla ve parti flamalariyla polisi kiskirtir olmadi polise saldirir, sonra polis de bunlara ates eder. berkin'i yaktigimiz gibi burada bir kac bebeyi daha yakariz olay buyur... ohhh... okullar da hazir bitmisken. yasasin yeni gezi parki. bu sayede de oylar patlar.

    polisin ohal oldugu halde ve aslinda kendisine sopalarla mukavemet oldugu halde silah bile kullanmadigi bu eyleme vahset diyen kisiler polis yanlarina yaklastiginda sanki bir anda irkilmis gibi polise flama sopalariyla saldiriya gecen ve gordugum kadariyla polisi yaralamaya calisan ve gayet de vahsice gorunen bu gencleri destekliyor.

    yeni berkin elvanlar kotaramayan, vahsi ideolojilerin pesindeki kafasi karisik ve hormon seviyeleri altust olmus zavalli insanlarin marti cigliklarindan daha az anlamli kakafonisi icin yine yeniden kadikoy.
  • ne polisler var afrin'de destan yazıyor, ne polisler var kadıköy'de çocuk dövüyor.

    hey gidi.
hesabın var mı? giriş yap