• lole montoya (vokal) ve manuel molina’dan (gitar) müteşekkil, müzikleri çokluk flamenko olarak kategorize edilse de, fas melezi lole’nin araba çelen gırtlağı ile endülüs müziği’nin çağdaş yorumu diyebileceğimiz bir yerlerde raks eden kulak şenliği.
  • müzikleri genelde flamenko olarak nitelendirilse de yoğun olarak ve aslında çok ta normal olarak kuzey afrika, orta doğu ve hint müzikleri ile etkileşim içinde ve buraların ezgileriyle yoğrulmuştur. bunun en büyük nedeni güney ispanya da yaşamalarıdır. endülüs havası teneffüsü, e bir de akdeniz rüzgarı lole ve manuel i yaratmıştır. lole okka gibi burnu olan, pek güzel, sesi pek çocuk, pek gelişimde bir bayandır. manuel ise tahmin edilebileceği üzere pek yakışıklı flamenkocu ispanyol gençlerimizdendir. ee dahası ne? dahası en son kill bill vol.2 soundtrack ında tu miraisimli parçalarıyla tekrar ortaya çıktılar. tarantino gitmiş, almış, önümüze koymuş, bize de dinlemek düşer.
  • feci arabeks muzik yapabilen ikili.
  • koskoca 5 yıl geçmiş en son entry nin üzerine. insan sormaz mı bunların hangi parçalarını dinleyelim diye ?
    soranlara şöyle bi top 5 benden gelsin:

    1) to do es de color
    2) dime
    3) romero verde
    4) tu mira
    5) un cuento para mi nino
  • (bkz: tu mirá)
  • tu mira'nın editsiz stüdyo kaydını bulmanın imkansız olduğu, lole ablamızın şimdilerde sesini kaybetmiş yaşlı bir hanımcağız olduğu gerçeği yüzünden beni mahveden ikili. zira şu full versiyonu kalbime giden damarları mentolle açmışçasına çarpıntı yaratıyor. böyle bir ses yok sevgili sözlük, insan neden bunu bu kadar az ve hor kullanır anlamış değilim.

    edit: olum bunlar bildiğin arabesk yapıyor lan. adam bağrını parçaladı valla ne diyim.
  • içini yakar geçer dinlerken. tangos canasteros, romero verde favori parçamdır
hesabın var mı? giriş yap