• --- spoiler ---

    2. sezon 15. bölümde ethan, claire'i kaçırdığı ve şırınga ile bebeğine* birtakım ilaçlar verdiği hatch'te claire'e bebeğin* doğduktan sonra kalması için hazırladıkları bebek odasını gösteriyor.... odada dikkat çeken eşyalardan bir tanesi beşik misali sallanan büyükbaba sandalyesi* ve bu sandalye ileriki bölümlerde karşımıza bolca çıkacak olan jacob'ın kulübesindekine oldukça benziyor, belki de aynısı...

    lost

    --- spoiler ---
  • yeni spoiler ları ortalıkta dolaşan dizi

    --- spoiler ---

    - 1970/2007 arasında iki farklı zaman diliminde olan oyuncular birleşiyorlar!

    - sun, ben, frank, illana ve miles sahildeki kamptalar jack, hurley ve richard birden ormanda ortaya çıkıyorlar. ben ve claire dahil herkes toplanıyor ve claire'in saçları siyah.

    - bir sahnede michael emerson (ben) ve jon gries (roger linus, ben'in babası) beraber bulunuyorlar. ertesi gün ise, tania raymonde (alex) katılıyor. roger linus, ben'e şöyle diyor: "senin için istediğim hayat bu değil ben" yani ben, hala babası içi üzülüyor.

    - ben ve doktor arzt lisede öğretmen, alex de bu liseli öğrenci. ayrıca john locke da bu okul sahnelerinde ben ile birlikte...

    - müdür reynolds isimli karakteri, william atherton canlandırıyor.

    - kilise mutfağında geçen bir sahnede sayid, omar ve keamy isimli karakterler var. ayrıca o çekimde lennon isimli yeni karakteri canlandıracak john hawks da bulunuyor.

    - jack'in doktor olduğu hastanede geçen bir planda jack, sayid ve nadia beraber görülüyor...

    --- spoiler ---

    kaynak : http://www.hurriyetmax.com/…or/12963573.asp?gid=329
  • uzun zamandır gözükmediği için hakettiği yer olan dizi mezarlığına gönderildiğine inandığım dandik dizi. ama ıq su ağzındaki diş sayısından az olan kitle dizisiz kalacak eğer biterse bu fantastik dizi.
  • 6.sezon bekleyişi sürerken olaya heyecan katacak bir enstantane de benden :

    1x04 'te john'un kullandığı hesap makinesinin çıkardığı sesin black smoke'un çıkardığına ne kadar benzediğini söyleyip durduk hep.

    sonra 5.sezonda ne olduğunu bir kez daha anlatmama gerek yok sanırım.
  • sanırım bu yorum için çok geç kaldım ama..gene de aklıma geldi yazayım dedim,

    hani jack falcıyla dövmeci arası bi hatunla takılmıştı geçmişte..hatun ona lidersin fln temalı bi kişilik tahlili yapmıştı..jackin omzuna yaptığı dövme de 'bizimle yürüyor ama bizden biri değil' anlamına geliyordu (bunu bilmem kaçıncı sezonda jack , sawyer ve jane esir düştüğünde the others'tan biri okumuştu..)lost karakterlerinin isimlerinin rastgele seçilmediği teorisine göre (john lock,jane austen .. gibi) jack sheppard'ın soyadı da meşhur "tanrı benim cobanimdir ..."duasından hareketle bi liderlik anlamı taşıyor olamaz mı?

    çok güvensizce belirtilmiş bi fikir oldu ama saçma da olabilir bilemiyorum artıkın...bilirkişilerin onayına sunuyorum..
  • 6. sezonun ilk görüntüleri hakkında bir teori.

    --- spoiler ---
    kamera açılır ve denizi görürüz. denizin üstünde kamera hareket ederken uzaktan bazı erkek sesleri gelir. ispanyolca konuşmalar ve bazı bağırışlar duyarız. derken kamera bir geminin baş kısmını deniz seviyesinden görmeye başlar. yavaş yavaş yükseldikçe geminin eski bir yelkenli olduğunu görürüz. bu sırada sesler de iyice belirginleşir. zincir ve kırbaç seslerini duyarız. kamera yükselmeye başlar ve geminin dümenine doğru gider. arkası dönük bir adamın sürekli emir verdiğini görürüz. derken direğin üstünden gözcünün bağırışını duyarız.
    - capitán ricardus. land hoooo!!!
    --- spoiler ---

    bakalım tutacak mı. *

    zamanın ötesinden edit : tutmaz mı diyosunuz? ne diyosunuz?

    edit : iyi sallamışım.
  • son sezonun posteri: http://www.slashfilm.com/…/lost-season-6-poster.jpg

    vincent bile var. bildiğin poster iti.

    nefret ettim kendimden...
  • öldürdüğü karakteri en rahat geri getirebilen dizidir.
    edit: heroes da rahat getiriyormuş
  • 6. sezonun ilk 8 bölümünün ismi yayınlanmış ama tarihler henuz yok

    buyrunuz:

    103. 6- 1 601 la x (1)
    104. 6- 2 602 la x (2)
    105. 6- 3 603 what kate does
    106. 6- 4 604 the substitute
    107. 6- 5 605 lighthouse
    108. 6- 6 606 sundown
    109. 6- 7 607 dr. linus
    110. 6- 8 608 recon

    tarihlerin açıklanmasıyla gelen edit:

    103. 6- 1 601 2 feb 10 la x (1)
    104. 6- 2 602 2 feb 10 la x (2)
    105. 6- 3 603 9 feb 10 what kate does
    106. 6- 4 604 16 feb 10 the substitute
    107. 6- 5 605 23 feb 10 lighthouse
    108. 6- 6 606 2 mar 10 sundown
    109. 6- 7 607 9 mar 10 dr. linus
    110. 6- 8 608 16 mar 10 recon
    111. 6- 9 609 23 mar 10 ab aeterno
  • 6. sezon posterinde bir şeyin dikkatimi çektiği dizi.

    --- spoiler ---

    ölen bazı karakterler yaşayanların arkasındayken, bazı ölenler de yaşayanlarla aynı hizada durmaktadır. boone, michael, ana lucia, charlie öndeyken; charlotte, shannon, mr. eko, libby ve claire arkada durmaktadır. hatta akıbeti meçhul olan juliet de yaşayanlara göre daha arkada. 5. sezonda kendilerine fazla yerilmeyen bernard* ve rose da arkada durmakta. ya postere renk katmak için böyle bir tasarım seçmişler ya da 6. sezon çok t.şaklı bir kurguya sahip olacak. başlasa da, onlar da kurtulsa biz de kurtulsak. yeter lan verdiğiniz ara.

    edit: bir daha baktım da juliet-bernard-rose üçlüsü o kadar da arkada değilmiş, arkada duran diğer saydıklarıma göre daha yakınlar.

    --- spoiler ---

    zamanın ötesinden gelen edit: eğer yeni sezonda bu dikkatimi çeken durumla ilgili bir şeyler olursa kötüleyen arkadaşların özür mesajlarını bekliyor olacağım.
hesabın var mı? giriş yap