• (#73202672) , (#73202919) kaba ve kendini beğenmiş biri olduğunu düşündüğüm yazar. girdiği entrylerin yaklaşık 50 tanesini okudum. ilişki konusunda ve güncel olaylar dışında normal bir entrye denk gelmedim.

    not1:ayrıca kurduğum ilk cümleye ek olarak memelerine ve güzelliğine fazla güvendiğini düşünüyorum.
    not2: eleştirimi haksız çıkarması halinde bu entryimi sileceğimi bilmesini isterim.
  • bir insan ancak bu kadar uzun uzun yazıp, bu kadar "bir şey anlatamayabilir."

    heidegger de böyleydi misal ama adam filozof yani. bu hanımefendi ise ahahggfd, neyse. başörtüsü, din, ilahiyat felsefesi gibi konulara girmeyip göğüs dekoltesi hakkında yazmaya devam ederse çektiği ilgiyi sürdürür.

    girmeyin küçük hanım aklınızın ermediği konulara öyle. anlaştığımızı varsayıyorum...
  • radikal kafirci, mezhebi geniş
  • (bkz: #83579422)

    bu yobaz hödük, benle özel mesajdan tartışmaya girip, mesaj kutumdan ağlayarak gitti. her söylediğinin anında çürütüldüğünü, kendisi gayet iyi hatırlar. şahsen ben hatırladıkça gülüyorum ve çok eğlenmiştim. bir parantez açayım, v8 motor gücünde beynimi, tam kapasite kullanmayarak tartışmama rağmen, tartışmayı kazandım.

    eh, nick altıma gelip kadınlar gibi zırlamasından kimin kazandığını anlayabilirsiniz.

    bilgisi son derece tek yönlü ve bu nedenle kısıtlı. bununla tartışmaya girerseniz, tarih, felsefe ve sosyolojiden devam edin. bir halt bilmiyor. yazdığı entryleri yüksek ihtimal bir yerlerden kopyala-yapıştır yazıyor. ulen, sen benimle tartışabilir misin? sen, karşında kim var, hiç bilmiyorsun. benle tartışabilmen için, reenkarnasyonla, birkaç ömür geçirmen gerekir. ben burada senin gibi kaç şeriatçının, kaç kadın düşmanının kafasını uçurdum, hiç bilmiyorsun.

    bana savunduğu şey neydi söyleyeyim: küçük yaşta kızların evlenmesi. yani, bu insan artığı 14-16 yaşında küçük kızların evlenmesinin doğru olduğunu savundu. sonuç olarak, sıkı bir dayak yiyerek mesaj kutumdan ayrıldı. sonra gelip nick altımda ağlamış. mendil ister misin, tatlım? mendil kutusu pedofili sperm artıklarıyla dolu yatağının sağındaki komodinde olabilir, bir bak istersen.
hesabın var mı? giriş yap