• gectigimiz gunlerde tuzla'da gerceklesmis.

    3 cocuk babasi bahtiyar demir'in aracinin lastigi patlayinca emniyet seridine gecip butun onlemleri aliyor. dubalari diziyor ve ustune de trafigi kontrollu bir sekilde yavaslatabilmek icin cep telefonunun isigiyla gelen araclari yonlendiriyor. her sey super, adam tum iyi niyetiyle bir de uyariyor gelenleri..

    sonra bildigim butun kufurleri etsem hizimi alamayacagim bir maganda o trafikte makas atarak geliyor, hic bir seyi gormeden emniyet seridine daliyor ve tum onlemleri almis olan bahtiyar demir'i olduruyor.

    bitti mi? hayir

    daha cenaze kalkmadan bu serefsiz serbest kaliyor ve ulkede hayat devam ediyor...

    emniyet seridi ile ilgili dogru duzgun hic bir yaptirimda bulunmayanlarin da ayrica allah belasini versin.

    http://www.haberturk.com/…gistirirken-canindan-oldu
    http://www.milliyet.com.tr/…-oldu-do7lylftjtog.html
  • emniyet şeridi ne zaman kullanılır ne zaman yasaktır bilmeyen itoğlu itlere, orospu çocuklarına, gavat ve şerefsiz piçlere doğru düzgün ceza kesmeyen, göz yuman, hatta kötü örnek olan polislerin ve yönetmeliklerin, kanunların ve kazayı yapan hiperpasifoğlancıibneyi serbest bırakan düzenin, ve onun askerleri olan her türlü kanun adamının da katkıda(!) bulunduğu kazadır.
  • rüzgar çetin olayından ders almış biri tarafından gerçekleşmiş olabilir. bu ülkede araba kullanırken birini öldürsem bile yırtıyorsam neden makas atıp eğlenmeyeyim kafasıyla yapılmıştır muhtemelen. ki zaten yırtmış herif. insan hayatının en değersiz olduğu ülkede yaşıyoruz. akp sağolsun.
  • çok üzücü yemin ederim, yazık olmuş. videonun sonunda kızıyla fotosu çıkınca boğazımda birşey düğümlendi, yutkunamadım.
  • trafik teröristleri diğer tüm teröristlerden daha tehlikeli. üstelik toplumda kabul görüyorlar. ama bu cehalet seven toplumda çok normal. işte bu insanlar, trafikte sabırsızca korna çalanlar, metroda size omuz atanlar, yol verme kavgasından birbirini öldürenler. 1 dakika erken varmak için hızla gidenler, kendilerini diğerlerinden çok zeki sananlar, kısacası hasta toplumun, hasta bireyleri. düzeltmek için bir çaba yok. daha hastalığı kabullenemiyoruz. herkes diğerini suçluyor. oysa hastalık hepimizde.

    allah kalanlara sabır versin. milletimizi inşallah ıslah etsin.
  • bu o.çocuklarını bizzat suçüstü yapıp, fotoğraflarını çekip emniyete gönderiyorum, "bu şekilde ceza veremiyoruz" diye dönüş yapıyorlar. lan o zaman ne şekilde vereceksin? canlı canlı plakası kabak gibi ortadayken fotoğraf çekmişim işte. geçirsene cezayı.

    adamlar her gün terör estiriyorlar nasılsa cezası yok diye. ekiplerin zaten umrunda değil. gözlerimle görüyorum her gün. emniyet şeridinden geçenleri sadece izliyorlar. sonra da "lan biz niye bekliyoruz" deyip kendileri de giriyorlar.

    emniyet şeridinde bekleyen trafik polisi zaten yok gibi bir şey. ancak bir devlet büyüğü geçecekse lütfedip geliyorlar. geçtikten sonra tekrar araziler.

    bu ülkeye trafikle ilgili en az 10 tane yeni kanun lazım. makasçısına ayrı, alkoliğine ayrı, motorcusuna ayrı, ehliyetsiz gezene ayrı, böyle cinayet işleyenine apayrı vs... en önemlisi de yolları bol bol trafik polisiyle doldurmak gerek. başka türlü adam olmayacaklar.
  • yazik, cok yazik. geride babasiz 3 cocuk, kocasini kaybetmis bir es kalmistir.
    cok üzücü. allah geride kalanlara sabir versin. ve tabiki adalet..
  • birazdan taksircilerin damlayacağı elim olay.

    bi bitmedi şu taksir muhabbetiniz.
  • şu adamı yanarken görsem tükürmem bile.
    böyle durumlarda rahatsız edici biçimde empati yapıyorum, tüm samimiyetimle. çarptığı kişi ile aynı yaştayım, düşünüyorum o benim eşim olsaydı ne olurdu diye? isteyen istediği gibi serbest bıraksın bulup kafasına sıkardım ve dönüp arkama bakmazdım bile, çok eminim bundan.
  • yine bir hafif ticari araç cinayeti. arkasında da tuğra olduğuna kalıbımı basarım.
hesabın var mı? giriş yap