• birçok sosyal demokrat aydın insanın düşüncesi. şahsen benim de görüşüm budur. yüzde 7 oyuna rağmen kendini güçlü gösterip cumhurbaşkanı tayin etmeye çalışan eski mhp artığı meralin kaprislerine ve onun ekibine ülkenin gençliği teslim edilemez. oyumu sol ittifaka basar geçerim. mansur seçilirse kadroların meralin ve eski ülkücülerin kontrolüne gireceğini herkes biliyor. umarım muhalefetin omurgası olan chp böyle bir yanlışa düşmez.

    edit: mansur’u seçtirip meral ülkeyi yönetmeye başlarsa ülke neye dönecek bu başlıkta görebilirsiniz. oy yok yazdık diye anında hakaretler, küfürler.. uyanık olun, eski ülkücü kadrodan ve meral akşener tayfasından demokrat çıkmaz, akp’den beter olur ülke.
  • mansur ark ise oy moy yok doğru. gerçi düşündüm de tuvalet terliğini bile vereceğimiz için, aday mansur ark da olsa olur fark etmez.

    mansur yavaş'a ise oy da veririm moyy da (çilek). iliklerimize kadar gerildiğimiz gündemi yatıştıracak ve gerçek anlamda tarafsız, hizmet odaklı, liyakate önem veren en güçlü aday.

    birilerinin tam tersi olarak çalmıyor ama çalışıyor

    mansur başkan;
    inadı bıraktı adaylığa yanaşıverdi artık
    batacağımız kadar bokun içine battık
    liyakat denilen buymuş
    çok ciddi bir olguymuş
    ona inanmayanların hali maalesef buymuş
  • bu ülkede sağcıların da solcuların da liyakat derdinde değil, yandaş derdinde olduklarını gösteren başlıktır.
  • oyunuza ihtiyaç kalmadı.
    reisinize sığının, belki tekrar affeder.
  • gören de sosyal demokrat aydınların 40 yıldır sosyal demokrat siyasiler tarafından yönetildiğini sanacak. bunlara tayyip gibileri müstehak derdim ama ucu bize de dokunuyor işte.
  • verme kardeş oy moy senden oy isteyen yok ister boş at ister rteye at ateş olsanız cürmünüz kadar yer yakarsınız
  • sen verme lan ayı
  • (bkz: inadı bırak)
  • sosyal demokrat aydınlarının değil, batıdan fonlanan atatürk karşıtlarının ortak düşüncesidir.

    bu atatürk karşıtları türkiye'nin yararına olan hiçbir şeyi istemezler. dolayısıyla bunların mansur yavaş'a karşı olması sadece mansur yavaş'ın ne kadar doğru bir aday olduğunu gösterir.

    kendilerine kötü bir haber vereyim, mansur yavaş'ın sizin oyunuza ihtiyacı yok zaten, zira ülke genelinde yapılan anketlerin tamamında en çok desteği alan isimdir kendisi.

    edit: bu batıdan fonlanan mandacıların kendilerini aydın olarak tanımlaması da ayrı bir komedi. sizden olsa olsa kontörlü aydın olur. paranızı yatıranları aydınlatırsınız sadece.
  • şuan tuvalet terliğine bile oy var, sen arkana yaslan ve izle troll kardeş.
hesabın var mı? giriş yap