• mafya mısınız siz arkadaş. ne çekti istanbullular sizden..
  • terör bu (yine bir kez daha)
  • orospu cocuklari hem durmuyor hem de is yapan adamlara saldiriyor. devlet devletligini yapip bu pisligi tumden kaldirmali.
  • kaşınan taksicileri gösteren olay.

    --- spoiler ---
    türk ceza kanunu madde bilmem kaç

    bir kimseyi hukuka aykırı olarak bir yere gitmek veya bir yerde kalmak hürriyetinden yoksun bırakan kişiye, bir yıldan beş yıla kadar hapis cezası verilir.

    kişi, fiili işlemek için veya işlediği sırada cebir, tehdit veya hile kullanırsa, iki yıldan yedi yıla kadar hapis cezasına hükmolunur
    --- spoiler ---
  • taksiciler, istanbul sınırlarından içeri girmemem için bir sebeptir.

    o kadar ki büyük bir problemdir kendileri. herkese de istanbula gitmeyin, taksi problemi var diye anlatıyorum. özellikle yabancılara.

    sürdürülebilir olmayan bir düzen bu, bugün, suyun seviyesi kendilerinden yana, yarın değişir.

    adalet diye ağlarlar
  • max taksici bunlar varya kızgın yağda kemiklerini eriyesiye kadar kaynatacaksin
  • “anında istanbul'u kilitleriz” diyor bu en açık tabiri ile kamu güvenliğini tehdit etmektir, türk halkını tehdit etmektir. ambulansı, itfaiyeyi, polisi, askeri hiçbirini yolda kıpırdatmayız, yolu kapatırız, bırakız aracı gideriz demek istiyor, açık açık darbe tehditidir bu, devlet otoritesini ortadan kaldırırız demektir.

    artık emin olduğum bir şey var, türkiye cumhuriyeti'nin gücü bu taksicilere yetmiyor. adamlar kanun tanımıyor, kural tanımıyor, polis tanımıyor, belediye tanımıyor, hükümet tanımıyor. videoda tehdit var, mala zarar verme var, hürriyetten yoksun bırakma var ama kalkıp kimse siz ne yapıyorsunuz diyemiyor.

    bunlar çete falan değil, terör örgütüdür.
hesabın var mı? giriş yap