• sayın mercedes-benz yetkilileri,
    sizden rica ediyorum, yalvarıyorum, ayağınıza kapanıyorum, nolur ama nolur istanbul için ürettiğiniz otobüslere, özellikle de metrobüslere standart klimalardan koymayın. biliyorum siz bunları avrupalı kafasıyla şu kadar insan biner diye tasarlıyorsunuz ama burada işler öyle yürümüyor. ha daha güçlü klima koyacaksanız da bunun için ekstra ücreti açık açık talep etmeyin, bizim yöneticilerimiz vermez o parayı. bir kılıfına uydurun alın ne bileyim. ya da normalin üç katı para isteyin, o zaman alabiliyorlar bak. elin hollandalıları sattı böyle bize, sizin ne eksiğiniz var. bir de eğer bu klimalar manuel falan çalışıyorsa o özelliği kapatın, otomatik çalışsın. bizimkiler az yaksın diye kapatıyorlar onu sanki. ya da şoförün ordaki açılır camı iptal edip havalandırma ızgaralarını azaltsanız da olur. bir de o arkadaki köşe koltuk var ya, neyse bir şey demiyorum ona da.
  • sevgili mercedes-benz yetkilileri,

    taksim meydandaki satış ofisinizin vitrininde 2 adet otomobil var. önlerinde de fiyat etiketleri mevcut. çok tatlısınız kampanya yapmışsınız 225,00 € olanı 175,000€ ya satıyorsunuz ve ben oradan her geçişimde bu arabayı almak için kaç ay çalışmam gerektiğini hesaplarken buluyorum kendimi. günümün içine ediyor, beni gelecek kaygılarımla baş başa bırakıyorsunuz.
    lütfen o fiyat etiketlerini kaldırın. öptüm.
  • sevgili mercedes-benz yetkilileri;

    hani siz aracı test neyin ediyonuz. 30 km hızla motosiklet çarpıyo sol kapı içeri göçüyo sonra başka araçla başka testler neyin yapıyonuz vesaire. çoğu da ufak masraflarla halledilebilecekken siz o araçları jilete gönderiyonuz. hah göndermeyin. nasısa o araç sizin gözünüzde değil yollayın bana mercedesimiz olsun. iletişim bilgilerim sedat'ta var zâar.
  • sevgili mercedes benz,

    biliyorsun ki unimog ve geländewagen konusunda zaaflarım var. neden türkiye'de bu iki tip aracı da rahatlıkla bulamıyoruz.
    bir kıyak yapsan da gönüllü itfaiyeciler için bir tane eski de olsa senin fabrikandan çıkma bir itfaiye aracını bize uygun fiyata denklesen, bak beleşe demiyorum neyse verelim parasını.
    yangın mühim iş biliyorsunuz, zaten saygıdeğer siz bavyeralılar da bunu biliyor ve dünya'da bu konuda parmakla gösteriliyor.
    hadi yap bir kıyak ta bi tanecik itfaiye aracımız olsun gidelim yardıma ihtiyacı olana...
    hı??
  • canım mercedesciğim;

    bu satırları sana yazarken hicrana doluyorum. ama ne yazık ki yazmak zorundayım.

    parayı bastıran her ayı seni satın alıyorve bu ayılar senin kıymetini bilemiyor. gerçi sen de az değilsin bu ayılara 1600 cc'lik c 180'leri gagalayıp gagalayıp duruyorsun. alan bir bok aldım zannediyor.

    ama ben seni en az 6 silindirli sevdim. w 108'in olsun w 115'in olsun hatta w 116 serinle. hadi biraz ıkınırsam w 126'yı katabilirim.

    ama sen e 220'yi bu develere e 250 diye gagalıyorsun bunlarda trafikte kendilerini bir bok zannediyor. uğraşıp duruyoruz.

    lamborgini gibi yap sipraşile özel insanlara satış yap. senin paraya ihtiyacın mı var iki gözümün çiceği?

    alma o ineklerin parasını.

    mercedesciğim senin 970 modellerini hor kullanıp canına okuyup hastayız dede diye bakire kız diye satmaya kalkanlar var. onları dövünüz, dövün, döv lan artık bezdim.

    satırlarımı üç dizeyle bitiricem;

    gül kırmızı,
    menekşe mor,
    karanfil güzel,
    siz de öyle...
  • yıllar önce janis joplin ablamızın tanrıya ilettiği dileklerin yanında bir şeye benzemeyen mektuptur:

    (bkz: #7314936)
  • sevgili mercedes-benz yetkilileri,

    şu siktiğiminin smart arabasını biraz daha ucuza yapsanız da istanbul trafiği belki bi nebze olsa rahatlasa olmaz mıydı?

    saygılar,
  • sevgili mercedes benz,

    audi'yi arıyorum açmıyor, bi ağzını ararsın bilmeden bir yanlışımız mı olmuş? öpüyorum.

    bildiğin öküz.
  • pek bir saygı hak edicisi, bir o kadar da sevgili mercedesciğim;

    yıllar önce (98'e tekabül eder), içinde hakkinen'in olduğu mclaren isimli firmayla yaptığın formula 1 aracını görüp ilk görüşte vurulmuştum. kendi kendime hep keşke mercedes'in formula 1 de fabrika takımı olsa dedim, onu da yaptın. yıllarca arkasından salladığım schumi için dualar okuttun, desteklettirdin. ayda ne kadar kenara koyarsam 25 sene sonra mercedes alırım diye hesaplara bile başlattın. ancak bu saatten sonra mercedes'e para veremem hiç kusura bakma.

    not: adamlar kardeşimi işe aldı ya la!
hesabın var mı? giriş yap