• nakil işleminden dolayı internet veremedikleri için hattımı ücretsiz iptal edebileceklerini söyleyen, bunun yapılmasını istediğimde gerekli belgeleri (cüzdan, ikametgah vb. ) göndermemi isteyen internet sağlayıcısı. ben ikametgah istemelerinin sebebini sorduğumda "sadece bir formalite, başvuru sahibinin siz olup olmadığını buradan anlayacağız" gibi bir cevap verdiler. ben, "fakat bakın taşınma adresiyle buradaki adresim tutmaz çünkü ben hizmetinizi babamın evi için kullanıyorum ve taşınan onlar" dediğimde, "dediğimiz gibi, merak etmeyin bu bir formalite. siz sadece belgeleri gönderin." diyip belgeleri göndermemle başvurumun alındığını söyleyip 4 ay sonrasında adıma fatura çıkartıp beni icraya veren şirket.

    adamsınız.
  • sol portala sansür uygulayan internet servis sağlayıcısı.

    hükümet ve iktidar aleyhine olan haberlerde “sayfa bulunamadı” uyarısı ile karşılaştığım, aynı haberi mobil operatörden açtığımda ise sorunsuz şekilde haberi okuyabiliyorum.

    keyfi olarak sayfa kapatabiliyor mu ki iss’ler?
  • uzak durulması gereken bir firma...

    başımdan geçenler şöyle prestij paket 100mbit fttb fiber paket aldım pingler uçuyor ayrıca cgn havuzundan ip veriyor gece saatlerinde bu fiber 10mbit düştüğü bile oluyor gece gerc saatlerde en fazla 50-60 görüyor. işin en ilginç kısmı burada başlıyor. ıptal etmek istediğinizde bir faks numarası verip bu numaraya faks göndermeniz isteniyor. faks numarası hiç cevap vermiyor, faks sinyali cep tel aradığınızda bile yok internetten faks bombardımanına tutunca sms geliyor "degerli musterimiz, iletmis oldugunuz evrak okunaksizdir.talebinizin isleme alinabilmesi icin evraklarinizi yeniden iletmenizi rica ederiz." diye. defalarca farklı tarama renkli, siyah beyaz, gri tonlamali hepsinde aynı bahane müşteri hizmetlerini arayıp faks görünmüyorsa aslını ıslak imzalı gönderelim arkasına ilistirin yok illaki faks göndermeniz gerekiyor deniyor. resmi kurumlarda bile evrak aslı varken gerisi teferuatken bu firmada işler farklı yürüyor. hukuki girişim ve btk şikayetlerden sonra firma geri adım atıp hattı kapatıyor. bunu gözönünde bulundurun bence hizmet olmadığı gibi müşteri zorluk çıkarmak çabası... rezillik diz boyu
  • büyüksün ekşi. bugün radyoda reklamlarını duyduktan sonra “gerçek sınırsız” internet sloganlarına inanıp abone olacağım şirketti. ancak yorumları okuyunca anında vazgeçtim. tekrar teşekkürler (bkz: kutsal bilgi kaynağı)
  • amk ekşi. nihayet evime 55 mbps verebilen bir iss buldum. burayı okudum bütün hevesim kaçtı.
  • çağrı merkezini aradığınızda ingilizceden önce türkçeden hemen sonra sizi arapçanın karşıladığı güzide! bir internet işletmecisi.
  • yıllardır ttnet'i yerden yere vururken, her zaman beterin beteri de olabileceğini öğreten şirket. arayıp üstüne para vereceğiz deseler bile bir daha geçmeyi düşünmüyorum.

    sakın sözde alman iştiraki, ama aslında bildiğiniz dolandırıcı olan bu şirkete paranızı kaptırmayın.
  • hani siz superonline çok pahalı , ttnetin kotası çok düşük hızı da az zaten en kötü firma o , turknette müşteri hizmetleri yok ki oturup bekliyoruz diyosunuz ya , hah işte hepsini birleştirin biraz da kimyasal x ekleyin : karşınızda millenicom. size şöyle söyliyim , eve interneti bağlattım ama sürekli kopuyordu , baktım web sitelerine daha 1. günden fatura gelmiş elime ,( kurulum aktivasyon falan ücretsiz ha tahhütlü girdim) ödedim nolur nolmaz diye aradım internetim sürekli kesiliyor hiçbirşeye girmiyor diye , kadın bana dedi ki tabi hemen halledelim , benim bi internet gitti. telefonum kontörlü aramak benim için büyük para kaybı. ardından hallettiler. evet cidden hallettiler. 11 gün boyunca telefona 45 tl yükleyip hepsini onlarla konuştum 250 dakika kadar olsa gerek , 11 gün boyunca 1 mb internet bile kullanamadım.hemde hiç. tamamen 0. yalvardım resmen ödevlerim var internetimi verin tamam söz bi daha bi şey demiycem kesik verin diye hiç mi takan yok. ciddi bi genel arıza varmış o düzeltilmeden internet vermeleri imkansızmış. her konuşma aynı şey öyle lanet öyle kötüydü ki sinir krizleri geçirdim baş ağrılarım başladı. 14 günlük ücretsiz tahhüt bozma hakkımı kullandım , bunu kullandıktan bir kaç saat sonra tak internetim geldi . vay anasının gözü siz misiniz internet veren , gidip direk 120gb oyun indirdim , sonra da belgeleri yolladım interneti kestiler. ( tabi her yollama işleminde bana kargo parası giriyor kessinlikle kargoları da karşılamıyor bu firma diğerlerinin aksine ) sonra her şey güzel , internetsiz sinir hastası bi hayat derken bi kaç gün sonra bi kalktım 780 tl fatura geldi ya hemen ödeyin ya da sizi savcılığa vericez diye de bi mesaj. burdan sonrasını tahmin edersiniz devam etmiycem çünkü edersem fena sövücem
  • turknet'den verim alamayanların yeni adresi sanırım.
  • teşekkürler ekşi(!) (bkz: ekşisözlük bi siki beğenmeme timi) yüzünden uzun süre uzak durduğum bir iss idi. ttnet yorumlarına baktım aynı, superonline a baktım, tt ye baktım, yorumlara göre hareket etsek eve internet bağlatamıcaz. güzel yorum yazan tek tük tüm yorumlarda. millenicomda tam aradığım sınırsız paketi buldum ve riske girdim iyi ki de yorumlara aldanmamışım. benim gibi yorumlardan etkilenipte kararsız kalanlar tercih edebilir uzun süredir sıkıntısız kullanıyorum. bağcıların ücra köşesinde altyapısı bozuk yerde oturup yorum yapan toxic insanlara aldırış etmeyin. akn kalkınca diğer operatörlerin yapacağı gibi hız düşümü de yapmayacaklarını duydum. hayırlısı...
hesabın var mı? giriş yap