• 80ler filmlerinin vazgecilmezi. kizil sacli, pembe giyer. the breakfast club, sixteen candles ve pretty in pink gibi filmlerde oynamistir. sevimlidir.
  • maalesef 90'larda şansı pek yaver gitmemiştir
    son olarak teaching ms tingle'da küçük bir rolde görülmüştür
  • imdb'nin dedigine gore pretty woman'daki vivian rolunu kendisi ve blue velvet'da sonradan laura dern'un oynadigi rolu de annesi (senaryoyu kizina okutmamis bile) reddetmis kisi. sansini kendisi bozmus sanki.
  • son derece aptal bakışlıdır, genellikle ağızı açıktır. başrol oynadı bütün filmlerde hayattaki en büyük derdi okulun en cool tipinin dikkatini çekebilmektir.
  • yüz hatlarına, (bi de dudaklarına) aşık olunası, oyunculuğu vasatın üstünde, 80li yılların pembe giyen liseli kız imajına yüzde yüz uyan, artık epeyce yaşlanmış bir aktris.
  • en son not another teen moviede oynamıştır, hava alanındaki görevli olarak.
  • son olarak the breakfast clubın 20 yıl sonra hatırlanması vasıtası ile mtv movie awards 2005da gördüğüm, epeyce kilolanmış, eskisi gibi kızıl olmayan hanım.
  • bir pazar sabahi trt'de kahvalti kulubu*'nde izleyip bir televizyon oyuncusuna ne kadar asik olunursa o kadar asik olmustum ben kendisine. bembeyaz yanaklarini ve kipkirmizi dudaklarini hala hatirliyorum. cinselligi bilmeyen bir cocuk iste, icinde bir kipirdanmalar, icten icten midede karinca isirmalari var ama tam olarak anlasilmiyor o yaslarda. sonraki bir kac ay sik sik masanin altindaki gizli kosemde filmdeki hallerini kafamda canlandirmaya calistirdiysam da sonra sonra ben farkina bile varmadan unutup gitmisim.

    bana bu girdiyi girdiren sey ise baska sozluk. ilkokul 3'te okul kapisindan girdigi gibi asik oldugum, sonra sehre tasinip aramiza koyler girip ayri dustugum, masa altlarinda aglaya aglaya ozledigim, sonra farkli okullardan ayni anadolu lisesini kazanip tekrar birlestigim, ilk cikma teklif ettigim* kiza olan askimin kaynagi bu molly ringwald kisisinden baskasi degilmis. bugun farkina vardim ki serpil'e ilk baktigimda gordugum de kiraz dudaklari, kizil saclari ve apak yuzunden baska birsey degildi.

    gun olur imdb'de rasgele bir filmle karsilasirsiniz, saniye gecmez farkedersiniz filmi izlediginizi, oha falan olursunuz, gozleriniz afisteki kizi arar bulur, ne kadar da cok zaman gecmistir aradan.. 'kac yasindaymis ki film cekildiginde' der imdb kisisel sayfasina gidersiniz, profil resmi olarak biraz daha buyuk bir resim acilir. o anda dank eder, bilincaltinizin size yillar once oynadigi oyunun farkina variverirsiniz.

    hey gidi molly, filmde 17 yasindaymissin, sana ziyadesiyle gec kalmisim. seni serpil'de bulmusum ama onun da kiymetini bilememisim, gecen memlekete gittigimde duydum coktan nisanlandigini.. teknoloji sagolsun, bu aksam ikinizle de birlikte oluyorum, artik hayal etmek icin masa altina girmeye de gerek yok..
  • şimdilerde yaşlanmış ancak 80 ler sonu 90 lar başındaki hali ile aşırı sevimli bir şeydir bu abla..

    google şeysi
  • (bkz: brat pack)
hesabın var mı? giriş yap