• hayatı boyunca kanaryaların ortamlarına malum kalmış küçük kuş.

    alalım arkadaşı kartalların bölümüne bir everest yapıp geliyoruz.
  • bu kadın bron/broen dizisinin türkiye versiyonunda oynamalı. şahane bir karakter olmaz mı ya? ahahaha...

    http://www.milliyet.com.tr/…donusmeli-molatik-7709/
  • soyle bisi cikmis agzindan...

    https://www.youtube.com/watch?v=cylbcoxtbgg

    aynen kendisine iade ediyorum sen televizyoncusun, biz seni izliyoruz diye para kazaniyorsun. sana istedigimizi soyleyebiliriz. sana soyledigimiz sozlerden sonra hic bir sey yapmamalisin bundan sonra.

    sovelim kendisine ana avrat bari dimi.
  • (bkz: vodafone arena'ya gelsene bir şey deneyeceğiz)

    sana da binlerce kişi alelade küfür etsin bakalım, sakin kalabiliyor musun? millete ana bacı gitmeyi bayağı bildiğin normalleştiriyorlar. sonra neden ülkede yozlaşma var.

    çünkü;

    (bkz: eşşeğin zikinden dolayı)
  • halâ cesaret deyip kendisini savunmaya kalkışanları, van depremi'yle ne alakası var diyenleri görüyorum.

    bak evladım, salağa anlatır gibi anlatıyorum. bu kadının van depremi'yle ilgili söyledikleri, karakterinde ve adalet terazisinde sıkıntılar olduğunu gösterir. bu nedenledir ki kendisi ciddiye alınmamalıdır. durumun özeti budur.
  • tipik bir 'fenerli'nin vücut bulmuş hali.

    dün akşamki olaylı fenerbahçe - beşiktaş maçı ile ilgili şöyle demiş;

    ''futbolcular dönüp de taraftarlara saldırmayacaklar. sen futbolcusun. o taraftar orada olduğu için sen para kazanıyorsun.''

    bu hanımefendinin fenerli beyini ve ağzından çıkan düşünceye göre senin tv programını izleyerek seni var eden, yüz binlerce lira para kazanmanı sağlayan izleyiciler telefon açıp programda ana, bacı, soy, sop sana her türlü küfürü edebilirler ve sen bunun karşısında tek kelime edemezsin öyle mi?

    işin daha da vahimi açıklamanın ilerleyen kısmında şunu söylüyor;

    ''taraftar her şeyi söyleyebilir. ama sen futbolcu olarak dönüp taraftara saldıramazsın. bunları yapan olduğu zaman bunları meslekten men edilmesi falan filan lazım ki biz huzur içinde çoluğumuzla, çocuğumuzla böyle güzel güzel gidelim, seyirler yapabilelim''

    sgfjfhkdanglkfsgsdfhjksgjbnfk

    huzur içinde çoluğuyla çocuğuyla maç seyredebilmek için taraftarı olduğu tribündeki taraftarlar rakip takım oyuncusuna istediği gibi sövmeli ama futbolcu hiçbir karşılık vermemeliymiş.

    çocuğununun huzur içinde futbol izlemesi aynı tribündeki taraftarların küfür etmemesine değil de edilen küfür sonucunda rakip takım oyuncusunun karşılık vermemesine bağlıymış.

    tribünde ana, avrat dümdüz küfür eden taraftarlar çocuğunun huzurunu bozmuyormuş. o küfüre karşılık verilmesi huzurunu bozuyormuşskhgdjablfnksmhgf.

    sen mükemmel bir anne ve fenerlisin müge anlı.
  • çocuğuyla birlikte tribüne gidip rahat rahat futbolcu anası sikmek, göte sokmak, amına koymak isteyen annedir... tribünde çocuğu ile böyle bir ortamda bulunmak, böyle rahat etmek istemektedir... futbolcuların bunu hakettiğini, bunun için para kazandıklarını düşünmektedir... mesela cristiano ronaldo gelse kadıköy'e, yetenekli olduğu için değil, müge anlı rahat rahat oğluşuyla anasını sikebilsin diye gelecektir... ronaldo'nun varlık amacı ve mesleği budur... benim açıklamasından vardığım sonuç bu... amına koyayım nasıl bir filmin içine düştük, nasıl bir coğrafyada doğduk cidden her açıdan kafayı çizmemek mümkün değil...
  • (bkz: 19 nisan 2018 fenerbahçe beşiktaş maçı)'ın da fenerbahçe tribünlerin de yer almış kişidir. aynı zamanda oyları sıcağı sıcağına izleme fırsatı bulmuştur. tez zamanda çıkan olayların sorumlularını bulması gerekiyor.
  • giydiği kıyafet ile ayakkabı uyumu bile kime hizmet ettiğini belli ediyor. yazık sana. atv izleyip senin paranı da ben vereceğim. sonra bak neler diyeceğim sana.
  • ben tv'de kendisini izlemiyorum ama bundan sonra izleyeceğim ve ona para kazandıran ben olacağıma göre suratına 1-2 metre mesafeden küfür ettiğimde beni dava etmesin ve beni anlayış ile karşılasın. o zaman helal olsun kadına derim, boşuna maval okumasın. fanatik yorumlara gerek yok. seyircilerin de sakin olması lazım, tolga'nın da ama müge anlı buna karar verebilecek kapasitede birisi değil.
hesabın var mı? giriş yap