• filistin'in gazze şeridi'ndeki eski güvenlik sorumlusu albay. 40-45 yaşında olmalı. galiba önceleri içişleri bakanlığı da yaptı.
    pazar günü, geçtiğimiz hafta israil-filistin'de çıkan, arafat karşıtı gösterileri-kaosu kışkırttığı söylentilerini reddetti.
  • veli küçük'ün filistin versiyonu.
  • hamas'ın bu zatı m16'lı bir fare şeklinde tasvir ettiği çizgi filmler mevcuttur.
  • el fetih patentli dava kaçkını. filistin davasından malül fresh siyonist.
  • meymenetsiz suratli filistin arabı ama milletine de , ümmetine de hain pislik..
  • (bkz: mossad)
  • adamın yeni misyonu şuymuş:
    türkiye'den başka kendisine destek bulamayan hamas'ı, türkiye'nin yanından çekip mısır'ın yanına götürmek; pasifize etmek ve bela olmaktan çıkartmak.
    bu misyon için amerika tarafından kullanılmaktaymış; serdar turgut'un haberturk'te yazdığı köşe yazısının yalancısıyım:
    http://www.haberturk.com/…n-derin-operasyon-suruyor
  • yaşıyorsa, ülkemizin güçsüzlüğündendir.
  • geçmişte yediği boklar yeterince aydınlatılamadığı için buranın altı epey boş, ama mevcut yemekte olduğu ve ileride yiyeceği boklar neticesinde buralar muhtemelen epey karışacaktır. umarım mit'in ya da hamas'ın sınır ötesinde bu kötü kadın evladını kazığa oturtmak için planları vardır.
  • yüzbinlerce fahişenin dünyanın en adi herifleriyle aylarca birlikte olsa aynısından ortaya çıkaramayacağı imalat. en kötü bildiğimiz insanların bile bir yerde iyi yönü vardır ama bu herifin hiç mi iyi tarafı olmaz ?

    başta gazze'de mülteci kampında başlayan yaşam, gençlik örgütçülüğü, direniş ve israil hapishaneleri. buraya kadar her şey normal, bir filistinli için sıradan hayat hikayesi.

    ancak 1993 öncesi hapisten çıktıktan sonra israil-filistin arasındaki oslo sürecini destekliyor, daha sonra oslo'yu imzalayan arafat'a karşı çıkıyor. bir yandan hamas'a yol verip, diğer yandan gazze'de kendi mafyasını ve uyuşturucu ticaretini organize ediyor. mensubu olduğu el-fetih'i takmayıp, israil silahları, bm ve arap ülkelerinden gelen paraları da iç ederek gazze'de kendi suç devletini kuruyor. buna tepki olarak halkın islamcı örgütler ve hamas'a meyletmesi üzerine hamas ve cihad militanlarını işkencehanelerinden geçiriyor. israil saldırılarında emrinde binlerce silahlı polisi olduğu halde israil'e tek kurşun atmadan geri çekiliyor. arafat öldükten sonra da el-fetih ve fkö'yü karıştırmaya devam ediyor, utanmadan israil'e gidip şin-bet (israil iç istihbarat servisi) ile teşriki mesai yapıyor. o da yetmiyor, 2006 seçimlerinde hamas başbakanlığı aldıktan sonra gazze'yi karıştırıyor ve işi filistin'de büyük bir iç çatışmaya kadar uzatıyor. herkes bu heriften yaka silkince filistin'den kaçıp dubai'ye gidiyor ve -bir dedikoduya göre- dubai'de iran ajanlarıyla görüşen hamas temsilcisi mabduh'un mossad ajanlarınca öldürülmesine istihbarat desteği sağlıyor.

    durun, daha bitmedi. amerika'da fetullahçı "abiler" ile bae temsilcileri arasında aracılık yaparak 15 temmuz'a arap emirliklerinin desteğini sağlıyor. hatta darbe sonrası gülen ile ilk özel röportajı gerçekleştiren , mısır ve dubai'de yayın yapan televizyon kanalının (ghad tv) da sahibi.

    ancak bugün bile bir bakarsın tel aviv'de israil devlet adamlarıyla toplantıda, bir bakarsın hamas temsilcileriyle nutuk atar, bir bakarsın ramallah'da mahmut abbas ve fkö yöneticileriyle bol kahkahalı sohbette. tipi de mendebur ama sevdiriyor kendini demek. "bugün yaşayan deccal varsa kim olabilir ?" sorusuna birinci adayımdır kendisi.
hesabın var mı? giriş yap