• birkaç hafta önce kanal 24 haber müdürlüğüne getirilmiş haberci.

    eğitimi medya ile ilgisi olmayan bir alanda olmasına rağmen daha öğrenciyken başladığı televizyonculuk pratiği içinde kendi kendisini yetiştirip iyi noktalara gelmiştir. tgrt'de haber daire başkan yardımcılığı, star televizyonunda gene haber merkezinde bir şeyler bir şeyler ve ayrıca bir sabah programı (gazete filan okuyorlardı, haber veriyorlardı, konuk ağırlıyorlardı bir hanımefendi ile) ve son olarak da 24'te editörlük/spikerlik yaptı.

    bunlara ekleyebileceğim üç nokta daha var:

    bir, teyzemin oğludur. iki, istanbul'a ilk geldiğinde yerini bilmediği için onu -televizyonculuğa başlayacağı kanal olan- tgrt'ye (ki o vakitler merter'deydi) ben götürmüşümdür ve olaylar gelişmiştir. üç, ekşi sözlük'ün reytingi tartışılmaz, benim yüzümden çocuğun sicili bozulmasın; sülalenin anarşik kominik kotasını tek başıma doldurduğumdan kendisinin veya başka bir kuzenin böyle sakıncalı fikirlerle alakası olmamıştır.
  • bundan birkaç tane mi var bilmiyorum ama, mazlumder'in batman şube başkanı olanı, "cami dışında namaz kılmak iyi bir şey, hatta çocuğun panzere taş atması da iyi bir şey. dağa çıkmasından, oradan cenazesinin gelmesinden çok daha iyi şeyler bunlar" demiştir. mazlumder'den birinin bunu söylemesi bakımından, iyidir, güzeldir, tey tey teeeey'dir.

    http://www.bbc.co.uk/…_election_baser_blogs10.shtml
  • upa anadolu üniversitesi temsilcisi genç bir uluslararası ilişkiler uzmanı adayı. yazı arşivine şuradan ulaşılabilir;

    http://politikaakademisi.org/tag/murat-cicek/
  • akpartizan yayıncılardan biri. 24 tv'deki performansında hırçın olmayışı, sert söylemlerde bulunmayışı, mülayim tonda konuşması fanatizmini gizlemiyor, sadece eleştirilerden kendisini korumaya yarıyor. sözlük'te bile ratinginin düşüklüğünü böyle yorumlamak lazım. halbuki murat çiçek türünden elemanlar, nefret söylemlerinin üretildiği alanlarda gol atmak yerine iyi paslar vererek itidalli görünmeyi seçen vasatlığı giyinirler. son derece tehlikeli bir vasatlıktır bu. sinsiliği barındıran, tatlı tatlı dezenformasyonu kurgulayan bir vasatlık. elif çakır'ın görüntüler çıktıktan sonra kabataş yalanı'nı sürdürdüğü yayında zaman zaman 'ben ne yapıyorum?' bakışı atsa da, diğer taraftan melih altınok'la birlikte yaptığı programlarda partnerinin coşmasına tereddütlü adımlarla yaklaşsa da hakkındaki 'yandaşlık' kanaati yok olacak gibi değil.

    akp iktidardan gittiğinde nasıl u dönüşü yapacak, virajı hangi pespaye taktiklerle alacak bilmiyorum ama pişkinlik manzumesi yazmak konusunda son dönemde oldukça idmanlı olduğu için köşe kapmakta zorlanmayacaktır.

    doğrudan ya da dolaylı yollardan kitleleri bölen, kutuplaştıran, hedef gösteren, iç savaşın tohumlarını eken bütün medya mensuplarını allah affetsin.

    ben?

    ben, insanlık suçlarını bağışlayacak yücelikte değilim, üzgünüm.
  • bugünkü yazısında, dershane ile kumarhaneyi bir tuttuğunu ifade etmekten beis duymayan; tez vakitte aklını başına devşirmesi için böyle mübarek günlerde kendisi için dua edilmesi gereken şahıstır.
  • dün akşam kendi programında savcı bharara'nın türkiye hakkında ki açıklamalarını okurken şöyle bir cümle söyledi kendisi. "savcı bharara nın takipçi sayısı 270bin arttı, ben daha fazla beklerdim az bile bu kadar hainin olduğu ülkede."

    bu tür insanlar insanlar hakkında tutarsızca hakaretlerde bulunuyorlar o insanlar hakkında tutarsız haberler yapıyorlar. bu adamlarının söylediklerini ciddiye alan insan bizim vatan haini olduğumuzu düşünüyor sonra.

    vallahi billahi hepsi yargılanacak!
  • an itibariyle ekşi sözlüğe inceye saydıran aktroll çomar. tez zamanda yargılana.
    yanında da çomar kankisi (bkz: hikmet genç)
  • boşluk anımda denk gelip kankitosu hikmet genç ile birlikte izlediğim hayatımın 10 dakikasını heba eden aktroll. adam hala fatih portakalın mersin şehir hastanesi ile ilgili habere tüm kanıtlanmış belgelerine rağmen düzmece diyor.
  • bu adam sadece iktidarı değil iktidarı yalayanlarıda yalıyor. demek ki yalamayı seviyor.
  • bok sineğidir.
hesabın var mı? giriş yap