• ingilizceye can you hear my heart olarak çevrilmiş 30 bölümlük kore draması. hwang jung eum, kim jae won, nam goong min, go jun hee, lee gyu han başrollerinde oynuyor.

    dizinin ilk 5-6 bölümü karakterlerin çocuklukları anlatılıp, sonra 16 yıl sonrasına geçiş yapılıyor.

    --- spoiler ---
    kısaca özetlemek gerekirse, iki tane ana aile var. biri zengin, diğeri fakir tahmin edildiği gibi.
    ilk aile anne-baba-oğuldan oluşuyor. baba üvey.
    ikinci aile baba-babaanne-hala-oğul-anne-kız var. aslında bu aile biraz karışık. sadece babaanne ile hala arasında kan bağı var. baba akıl hastası, babaanne evlat edinmiş. oğul aslında halanın, ama kadın bırakıp kaçmış o yüzden deli babayı babası biliyor. baba daha sonradan sağır anneyle evleniyor, böylece annenin kızı da aileye katılıyor. daha sonradan ilk ailenin sahip olduğu fabrikada zengin babanın bok yemesi yüzünden anne ölüyor.
    deli baba ve sağır anneden utanan ikinci ailenin oğlu aslında halayla zengin babanın çocuğu. sonra ilk ailenin annesi, oğlu ve ikinci ailenin oğlu kaçıyolar 16 yıl birlikte yaşıyolar. ha bu arada ilk ailenin oğlu da yine zengin babanın bok yemesine sağır oluyor falan.

    sadece aile ilişkilerini anlatırken yoruldum. öf.

    ama güzel dizi, hem ağlatıyor hem güldürüyor falan.
    --- spoiler ---
  • daha 10 bölümünü izlediğim ama hakkında yorum yapmadan duramadığım 2011 yapımı kore dizisi.. bu öyle bir dizi ki, insanın kalbini alıp duvardan duvara vurup sonra ortada bırakıveriyor anlamsız komik bi sahneyle sonlandırıp.. hayır, ağlamaya tam başlayacağım, güzel bişey oluyo dizide, arada kaynıyo..

    --- spoiler ---

    baba karakterinin kaybolan oğluna olan tutkusu, inanılmaz boyuttaki sadakati, her şeyin kendi hatası olduğunu sanması ve sürekli özür dileme modunda dolaşması.. en çok etkileyen adam o zaten dizide.. diğer bütün karakterler inanılmaz yaa.. duyamayan çocuk, onun abisi olan doktor, esas kız, şirin mi şirin bi ikinci kız.. ağlayarak, gülerek, karmakarışık hislerle izliyorum sözlük..*

    --- spoiler ---

    izleyiniz, izletiniz efendim..
  • ilk bölümler karakterlerin çocuk hallerini sonrada büyümüş ve birbiri içine geçmiş 3 hayat görürsünüz.
    sizi içine çeker bu durumun oluşmasında geçmişi de izlemiş olmanızın rolü büyük.duygusal,oyunculuk seviyesi yüksek(bir kaçı dışında) bir kore dizisi hoştur işte.
hesabın var mı? giriş yap