• şöyle bir şey olmuş diyolla:
    http://www.hurriyet.com.tr/…/basketbol/25747885.asp

    bildiğim kadarıyla avrupada 2 kişi kalana kadar oynayabiliyorduk. bunlar iyice saçmalamışlar.
  • dadı duzu kalmamış yiğit arenası. lan uzun süredir maç izlemiyordum, bir aydır izliyorum hangi maçı izlesem tırt. ne oyuncuları beğenebildim ne takım oyunlarını, hey gidi bee, eskiden hangi takım olursa olsun bir yıldız olur, bir takım oyunu olur o maçı ağzımız açık izlerdik. valla bizim yürop ligi daha güzel lan şu anda. iki adamdan artislik iki smaç izlicez diye bu kadar zaman israfı yapılmaz haco...
  • harbiden 31 olsa çekilmez, o seviyeye geldi. son yıllarda bi derrick rose ile heyecan yaşadım o da gitti.

    (bkz: nba çatırdayabilir)
  • batı ile doğu arasındaki seviye farkı daha da bariz hale geldi bu sezon.
    gün itibariyle batıda 9. sırada, yani play off resminin dışında olan memphis (gasol ve conley'nin yaşadıkları sakatlıklara rağmen) doğu'nun 3. sırasında bulunan toronto'dan fazla galibiyete sahip. memphis 29, toronto 28 maç kazanmış. batı takımlarının kendi konferansıyla daha fazla maç yaptığı da göz önüne alındığında hakikaten şaşılacak bir görüntü ortaya çıkıyor. ayrıca miami'nin eksik maçını kazandığı varsayılırsa doğu 2.si ile 3.sü arasındaki fark tamı tamına 10 maç! madalyonun diğer yüzüne bakarsak 3. toronto'nun 10 maç gerisindeki takım boston ve 12. sıradalar... bir yanda 10 maç iki takımı ayırırken diğer yanda o 10 maçlık farkın içinde 10 takım var. bir seri yakalasınız playoff dışından ilk 5'e fırlayabilirsiniz neredeyse. doğu hiç bu kadar rezalet bir durumda olmamıştı.
  • bu sene ilgiyi alakayı kopardığım organizasyon. lise zamanı maç izlemek için gece yarıları uyanan halim şu anki halimi görse yüzüme tükürürdü muhtemelen. biraz daha suyu çıkarsa uykumu bir düzene sokar, ''kırmızılar biz miyiz aşkım?'' tayfasına geçer ve kendimi modaya veririm. yaparım bunu.
  • son yıllarda iyice düşmüş olan son 30 seneye (bkz: david stern) ile damga vurmuş pazar payını arttırmış olan organizasyon.peki duyar gibiyim sorularınızı düştü diyorsun da neye göre düştü bu lig?

    aslında bu ligin altın çağı(rekabet olarak) 80'li yıllar yani celtics-lakers rekabetinden tut bad boys dönemi ki ben o savunmayı bir daha görmek istiyorum o mücadele gücünü ve kemik seslerini amma velakin şu an o sertlikten eser kalmamış durumda,yıldızları koruma altında başlayan hakem kayırmaları en son öyle bir hale geldi ki artık süperstar sayabileceğiğmiz oyunculara savunma yaparken dokunmak bile yasak hale geldi.hoş şu an izlenmeye değecek oyuncu ya da takım yok mu dersen elbette var ama ligin genel kalitesi yıllardan beri sıkı takip eden bende bir baygınlığa doğru geçmeye başladı ,artık maç izlemek bile içimden gelmemeye başladı ki neyseki indiana var da adam gibi basketbol izliyoruz.
  • basketbol oynanmıyor bu ligde , sanki tabakhaneye bok yetiştirme çabası , defans nedir bilmeyen siyahi arkadaşlarımız ,sürekli o potadan diğer potaya çita hızında koşup duruyorlar , amma velakin izlemesi baya zevkli daha çok şova yönelik zaten. velhasıl kelam , i love this game !!!
  • basketbolun gösteri yönünü en iyi sergileyen ligdir. eğer michael jordan, karl malone ile bu sporu izlemeye başlamış, shaquille o'neal, kobe, tim duncan, tracy mcgrady, vins carter, ray allen, kevin garnet vb yıldızların en şaşalı dönemleriyle gençliğinizi geçirmişseniz, şuan çok büyük bir keyif almamanız muhtemeldir.
  • san antonio ya bizim mahalledeki cocukları getirsem genede en az 50 galibet alacağı ligdir.

    popovic ligin şifresini çözmüş amk.

    ama asıl sorusu popovic fenere gelse ne olur.acaba yurolig grubtan çıkarmıydı.

    işte buna kimse cevap veremiyor
  • an itibari ile playofflar netleşmiş. böyle rezillik mi olur? batı 8.si ile doğu 8.si arasında uçurum var.
hesabın var mı? giriş yap