• geçen gün nba com tv'de denk geldim de izleyebildim bu efsanevi maçı.. efendim yanılmıyorsam magic johnson'ın 1991'de aids nedeniyle basketbolu bırakmasının ardından 92 all star organizasyonu için jest yapılarak aday gösterilip oynatılması suretiyle oluşmuş bir turnuvadır bu.. gerçekten kim düşündüyse helal olsun, galiba halk oyuyla 1. sıradan seçilmiş hatta magic..

    maç başlıyor, uzun zamandır eline top değmemiş muazzam giriyor maça.. asist hiç yok ama 16 sayıyı çat çat bırakıp bitiriyor devreyi.. ikinci yarıyaysa bildiğimiz muazzam point guard özellikleriyle çıkıp 9 ast yapıyor önce, daha sonra da maçın sonlarına doğru 3 tane muazzam 3lükle maçı bitiriyor.. batı maçı magic'in süper performansının yardımıyla 153-113 kazanıyor, magic de maçı 29 dakikada 25 sayı 9 ast 5 reboyla tamamlayıp efsane bir performansla mvp olarak veda ediyor parkelere..

    maç içindeki isiah thomas'la olan muhabbetleri, michael jordan'a yaptığı şebekliklerle gerçekten nba tarihinin gelmiş geçmiş en sempatik 2-3 oyuncusundan biri olduğunu da gösteriyor.. özellikle bu ikisini top sürerken parmağıyla işaret edip çağırarak karşısına alması ve seni istiyorum tarzı muazzam hareketleri bütün salonu güldürmüş, beni de maç izlerken koltuktan düşürmüştür.. (yok hakikaten öyle zıpladım ki yerde buldum kendimi kıç üstü)
  • şöyle bir şeydi. magic johnson'un kişisel bir şovuydu aynı zamanda.
  • bir gün uzaylılar ile iletişime geçersek ve olur da basketbol nedir diye sorarlarsa bu maçı izlemelerini sağlardık.
  • kesinlikle gelmiş geçmiş en iyi all star maçıdır. özellikle drexler'ın performansı muazzamdı.
  • all star efsanesidir.
hesabın var mı? giriş yap