• traileri yayınlanmış oyun. live serisi bu sene olmasa da önümüzdeki iki üç sene içerisinde, özellikle son oyunu çokça eleştirilen 2k serisini geçecek gibi duruyor.
  • oyuncu yüzlerini nba 2k18'den daha çok benzetmişler.
  • kapağında joel embiidin yer alacağı basketbol oyunu.
  • yukarıdaki entryde söylendiği gibi nba 2k böyle giderse ve nba live kendisini geliştirmeye devam ederse 2-3 sene de olmasa bile 5-6 senede 2k yı geçecektir.
  • ps4 platformunda demosunu denediğim oyundur. oynanış çok hoş geldi, oyuncu yaratırken de çok fazla seçenek var. insan burada onlarca saç tarzı varken 2kda neden vc ile saç "satın alayım" diyor mesela. sana hiçbir sike yaramayan 60 overalli bir oyuncu da vermiyorlar, oyuncuyu yaratıp oyuna girer girmez bir boka yarayabiliyorsun gerçekten de. bir de kişisel not, eskiden nba street oynayan bir oyuncu olarak, kendi yanına oyuncuları alıp çeşitli courtlara gitme olayı çok çok güzel olmuş.

    ama oyunlar o kadar pahalandı ki sanki ev seçer gibi oyun seçmek zorunda kalıyorum. büyük ihtimalle black friday'de live ile 2k arasında bir seçim yapmak zorunda kalacağım.
  • incelemelerden izlediğim kadarıyla yavaş yavaş 2k serisine yaklaşıyor sonunda! biraz rekabet olsun da şu oyunların kalitesi artsın.
  • microsoft store'de 70 küsür lira görünce yapistirdigim oyun. senenin stealini yapacakmisim gibi hissediyorum. oynadikça editlerim.

    maalesef arkadaslar kumar tutmadi. hala nba live 2003 oynuyormus gibi hissettirdi oyun. online' da buga giren oyunda 3 dakikada 27 sayi yedim, ki öncesindeki 5 dakikada sadece 4 sayi yemistim.
  • başlığındaki entry sayısının azlığının yazarları uyandırması gereken oyun. nba live, 2k serisine yetişene kadar... 2k düşüşte live çıkışta. orta bir yerde buluşurlar heralde.
  • ps store da 49 tl den satista olan oyun. yukluyoruz su an. hafif bi killaniyorum fiyattan dolayi ama yillardir live serisi oymadik bi bakalim..
  • defalarca yazılmış yine de yazayım,

    nba 2k serisine her sene daha da yaklaşan fiyat olarak bedava seviyesindeki muadili. 18 de fena değildi. bunda üstüne koymuşlar net. bravo

    tek sıkıntısı online ve karma takımlı özellikle çoluk çocuğun sevebileceği bol lootboxlu the one sistemine fazla yoğunlaşmaları. bunun yerine euroleague ve eski efsane takımları almaları gerekiyor sistemlerine diye düşünüyorum. bir basketbol oyunundan çok karmakarışık bir sistemleri var. iki takımla maç yapayım diyorsun menüde aptal saptal bir sürü mod arasından bulmaya çalışıyorsun. arayüzü elden geçmeli.

    biraz da sezon içerisindeki takımların ve hocaların yapay zekaları üzerine çalışırlarsa çok net şekilde bi kaç yıla 2k serisini öttürürler.
hesabın var mı? giriş yap