• nike'ın yeni bir krampon serisi.
    http://www.youtube.com/watch?v=q8dhgsjpdig
  • bokkkkum gibi krampon. evet abi.
  • nike'ın total 90* serisinin yerini alan, "atak" temalı futbol ayakkabısı.

    en üst versiyonu olan phantom serisi ayağınıza giydiğinizde gerçekten bir çorap giymiş hissi uyandıran, nikeskin teknolojisi ile üretilen üst kısmı oldukça yumuşak, yeni krampon dizilişine sahip tabanı ise bir o kadar sert, hafif ayakkabı.

    phantom'un bir altı olan ve orta kademede konumlandırılan phatal serisi de aslında tek başına bir üst seviye ayakkabı modeli olabilecek özelliklere sahip. hem nike'ın mercurial'da bir dönem kullandığı teijin derisine sahip, hem de oldukça hafif yapıda.

    ne var ki dayanıklılık konusunda kullanıcı tecrübeleri bu ayakkabıların da profesyonel olmayan futbolcular için çok mantıklı olmadığını, ayakkabının çim olmayan zeminlerde çok kısa sürede yıpranarak gerek taban gerekse üst kısımlardan açılma yaptığını gösteriyor.
  • phantom'unu denemek ıcin yanip tutustugum krampon. salon, hali saha, sunii cim, sert ve yumusak zemin ıcin tasarimlari vardir. uygun olmayani alirsan tabani yakarsin tabii dikkat etmek lazim.
  • kesinlikle çok özel bir krampon ancak alinacaksa prof alacaksın ben prof kullanmış biri olarak çok memnunum (bkz: neymar) bile giyiyor bu meredi
  • ilk neslinin dayanıklılık problemleri üzerine ikinci neslinde yine sentetik ama daha farklı bi malzeme ile satışa çıkan, hem bilekli (phantom) hem de klasik (phinnish) modelleri bulunan futbol ayakkabısı.

    yeni üst malzeme daha sağlam duruyor ancak hem sert hem de hissiz bir yapısı var ne yazık ki.

    bu malzeme o kadar şikayet aldı ki sanıyorum, ikinci neslinin üretimi devam ederken 2016 yılı içerisinde üst malzemesi yine ilk neslindeki nikeskin malzemenin güçlendirilmiş versiyonu ile üretilmeye başlandı.

    güç ve isabet temalı olduğu iddia edilmesine rağmen nike'ın tam olarak nereye konumlandırdığı da bir türlü anlaşılamadı...
  • 3. nesli ile birlikte hem bilekli, hem bileksiz modelinde flyknit teknolojisiyle donatılan, topla en çok temas edecek ön iç kısımda 3 boyutlu tasarıma yer verilen, güç ve isabet temalı futbol ayakkabı modeli.
  • nike’ın total 90 efsanesinin yerine getirdiği krampondur,şut ve bitiricilik için üretildiği söylenmektedir.bakalım,eski bir t90 laser ııı kullanıcısı olup şutta ne kadar başarılıymış göreceğiz.
hesabın var mı? giriş yap