• (bkz: rica ediyorum)

    (bkz: bana kendimi övdürmeyin)

    belki tüm sebep budur.
  • troll fışkırığı. ulan sözlüğü kız kaldırılacak yer haline getiren gerzeklerin zamanımızı çalmaları engellenemiyor mu? siktir git bari fuck buddy aranıyor ilanlarına boşal.
  • - caddecan, başka bir erkeğe bakıyormuşsun?
    - babam lan o benim, konuşurken camdan mı baksam yani?
    - ama nişanlıyız biz?
    - çok rica etsem az ötede bi siktirip gider misin?
  • nişanlı kişisi de erkekse eğer, arkanıza bakmadan kaçmanız gereken durumdur.

    gözü dalmış olabilir, gözü daldığı için utanıp panik yapmış olabilir.. bir bakıştan bu kadar anlam çıkarmamak gerek. he ama sürekli gözü dışardaysa... zaten seni sevmemiş arkadaşım, bırak gitsin, zararın neresinden dönülse kardır.
  • (bkz: peki peki anladık) sen neymissin be abi
  • kocacim/nisanlim diye seslenme, bahsetme, kaydetme meraki kizlara ait degil miydi?
  • iyi para kazanıyorsun düşünmeden harcıyorsun ama kızı avm ortak masalarında oturtuyorsun, belki de sorun rafine zevklere sahip olmamaktır.

    şaka bi yana, hikaye uydurmamı değil mi bilmem ama gerçekse de oh olsun size. kendi halinde önüne bakan kızlarla ilgilenmez nerede fingirdeyen herkese kaş göz yapan kız var onlara değer verirsiniz, erkeksiniz rekabeti seviyorsunuz ya, alın size rekabet.
  • sevgili öküz diye cevap verilmeye başlanması gereken bir nişanlıya sahip kadın.

    sevgili öküz,

    öncelikle hikayene ne yazık ki inandım. kendini övdüğün kısımları ve belki de bununla ilgili nişanlının bir sıkıntısı olabileceğini tamamen bir kenara bırakıyorum, yani; hikayemizde nişanlın senden mutsuz değildir, di mi?

    şimdi, 8 yıldır aynı kadınla berabersin. eğer içindeki o minik ürkek erkeğin düşünceleri doğruysa, o kadın da 8 yıldır senden başkasıyla birlikte olmamış demektir.

    e şimdi benim güzel çocuğum, e öküzcüğüm. insan doğası denen birşey var ha yavrum. 8 yıldır, muhtemelen en genç yaşlarından beri seni gören bir kadının, iki saniye, 10 saniye, 15 saniye başka erkeğe sadece bakabileceğini düşünmedin mi? hayatında belki de uzun zamandır hiç kur yapılmamış, hiç heyecan yaşamamış bir kadının, karşıdan gelen bir erkeğe belki de iki saniyelik boşluğuyla bakıp, adam da ona bakınca kilitlenmiş olabileceğini düşünmedin mi?

    belki de "bu bana niye bakıyor "diye bakmış olabilir mi?

    şimdi buradaki asıl sorun şu; insanın gözü kayar, ama neden reddeder? neden hayır bakmadım der?

    işte sevgili öküzcük, senin öküz olduğun yer burasıdır. 8 yıllık bir ilişkiyi, böyle bir sebeple bırakabilecek bir karakter olarak, o kadının üzerinde kurduğun baskıdan dolayı öküzsündür. eften püften bir sebepten, ha hata yapsam beni bırakır, ha birşey yapsam çekip gider diye kızı korkutmuşsun, üstüne nişanlanacak kadar da bu korkutmaya devam etmişsin. kız ürkek kalmış, yalan söylemek zorunda kalıyor.

    bütün bunları geçtim, sadece fiziksel ve hormonel olarak bile, arada başka bir erkeği merak edecek, gözü kayabilecek olur insanların. burada işte insan doğası falan gibi konulara girecektim ama bunlar senin için çok geniş kalacak, o geviş getiren beynin bunu anlayamayacak ne yazık ki. sen halen kendini çok görgülü, çok eğitimlü, çok süpür, çok şüküla bi adam zannet.

    edit: muhtemelen troll de, ben genel geçer yazdım
hesabın var mı? giriş yap