• walla orta okulda ki sene subem y olduu icin sira gelmedi..
    son sene de nie olmadi bilmiom.. en buyuk hayalimdi.. off ulan offf
  • baktınız saat 23:35. sizin sozulecek daha 33 tane kilcik havuz probleminiz var. naparsınız? hemen 0-900-0120-4.5tan-bes numaralı 'alooo! nobetci ogrenci! yardim et nolur' hattini arar, isi bitirirsiniz.
  • içeri giren çıkanın kimliklerini, neden geldiklerini filan yazdığımız kocaman gıcık bir defter vardı. içine millet kendince espriler düzerdi, gelen: hakan taşıyan, nedeni: klip çekmek; gibi.
  • son derece eğlenceli bi şeydir nöbetçi öğrenci olmak. derslere girilmediği gibi, okuldaki entrikalar, yalanlar dolanlar, bütün olaylar rahatlıkla takip edilir. 'gördün mü müdür ingilizceciyi azarladı az önce' 'hadi ya!! ben de tarihçiyle fizikçiyi kol kola gördüm inanır mısın!!' 'analitikçinin dolabına sıçmış birisi'*şeklinde dedikodu yapmak mümkündür nöbetçiyken. tek kötü tarafı nöbetçi öğrenciyle köleyi karıştıran bazı öğretmenlerin sizi getir götür işlerinde insafsızca kullanmasıdır.*
  • orta okul ve lisenin en güzel zamanlarıdır.yanınıza sizi oyalayan bişeyler(walkman,discman) alırsanız daha çok eğlenirsiniz.otur,bütün gün müzik dinle,kantinde kahvaltı yap,sağa sola koştur,dışarıdan sınıftakilere el salla,iki de bir kendi sınıfına gir dersi böl...
  • cuma gunu nobetciyseniz bayrak toreninde bayrak tasima gorevine de secilebilirdiniz.gereksiz bir seydi nobetci ogrencilik.nobetci oldugum gun sinifa yeni bir ogrenci gelmisti de benim yerimi vermislerdi ona ben de ayakta kalmistim,boyle de bir anim vardir.
  • ders ortasında sınıfa dalarak kankanızın adını yazdığınız kağıdı öğretmenin masasına bırakarak "hocam müdür muavini çağırıyor" diyebileceğiniz kek bir vazifedir. öğretmenin yüksek sesle arkadaşınızın ismini okumasını büyük ciddiyetle dinlersiniz. arkadaşınız dört buçuk atarak peşinize takılır. koridorda "puhahaha" diyerek salarsınız kendinizi. buraya kadar çok zevkli olan bu numara, koridorun diğer ucunda müdür muavininin belirip "nooluyo lan burda, siz ne arıyonuz koridorda, gelin bakiim şöyle" demesiyle skandala dönüşebilir ve dümenden haberi olmayan arkadaşınızla birlikte 3 günlük disiplin cezası alabilirsiniz. aman diyim. ibret olsun diye ceza aldığınızı ve bunun sicilinize işlenmeyeceğini hissedebiliyorsanız 3 günlük tatil süper bişeydir tabi.
  • ilginç bir şeydir, eskiden çok sevilen bir şey olmasına rağmen (gördüğüm kadarıyla) bizim için kabustur.fizik dersini kaçırmak, kimya da derste olmamak hayatımızın kaymasına neden olan sorunlardır..hatta bugün 7 kişi birbirinin ardı sıra geldikleri ve hiç biri nöbetçi olmak istemedikleri için geç kalıp nöbetçiliği bahtsız 8. ye atmışlardır.
    ayrıca da aşırı sıkıcıdır..kim 80 dk öğretmenlere çay getirmekten zevk alır ki??
  • nobetci ogrencilerin kollarinda n.ö. yazan kirmizi bir pazubandi bulunur. bu yuzden arkadaslari tenefuse ciktiginda nobetciyi gorunce nalli okuz diye alay ederler.
  • okula "ziyaretçi" adı altında gelen sekreterin sevgilisi,tarihcinin kardesi gibi kimselerin kimlikleri,yakaya iliştirilebilir (ki kimsenin takmadığı bir karttır) bir ziyaretçi kartı karşılığında alınır. bu kimliği unutup eve götürenler de görülmüştür. sonra kişi gelir okul yönetiminde cıngar cıkarır,olan da size olur.
hesabın var mı? giriş yap