• kendi geliştirdikleri bir sensör ile bluetooth, wifi, gps gibi protokollere ihtiyaç duymadan yakınındaki kullanıcıları tanıyabilen; sıcaklık, basınç hareket, ivme ve sese tepki verebilen ürünleri ile blockchain tabanlı yeni bir teknoloji şirketi. pre sale maalesef kaçtı. white list'e kaydolup öncelikli token almak için sıraya girebilirsiniz.
  • white list'e kaydolmayı 1 günle kaçırdığım sağlam görünen proje. bilgi içerikli bir yazı dizisi için burayı okuyabilirsiniz.
  • ...
  • başlıktaki ilk entry'den de anlaşılacağı gibi, kendilerini uzun süredir takip ediyorum. white list'e kaydoldum, şubat yaklaşınca da token sale'i kaçırmamak için etherium alıp hazırda tuttum. şimdi ben bunları bu dayılar bana bir yol haritası verip token sale yapacaklarını vaadettikleri için yaptım. telegram grubunda 20k insan toplandı token sale bekleyen. deli gibi reklam döndü, white list olan mailler 200 dolara satıldı. sonra da diyorlar ki iptal ediyoruz. ben de diyorum ki ha siktir! sen algı operasyonu yapmış oldun, hak etmediğin bir üne kavuşmuş oldun, insanları kandırdın, zamanlarını çaldın. istediğin hard cap'e ulaş. ulaşacağın vardıysa en başında duyurmayacaksın, yok duyurduysan da yapacaksın, bu kadar basit aslında. bu saatten sonra bu kadar insanın ahıyla ve antipatisiyle bir cacık olmayacak bu firmadan. eğer ürünleri çıkarsa şahsen ben aleyhlerinde var gücümle çalışacağım. dolandırıcı herifler.
  • yüksek beklenti odağı proje. haziran ayına kadar 0.5 usd'ye ulaşması 'umut ediliyor'.
    son düşüşler neticesinde cücük kadar kalan yatırımımın yarısını buraya yönlendirme niyetindeyim, bakalım nasıl olacak. 0.022 usd'den giriş yaptık.

    edit: ilk günlerinde düşmüş olmasına rağmen, son günlerin en iyi performans gösteren altlarından birisi oldu. iki gün olmadan 0.036 seviyesini gördü, biraz düzeltme yapsa da az daha alsak.
    edit 2: 0.031'den biraz daha alıp 9k koydum kenara. birkaç ay tutacağım sanırım.
    edit 3: üç günde 0.05'i gördü. üşenmeyip girdiğim iyi olmuş. her ne kadar ellerinde beta durumunda bir ürün olsa da, piyasada tronlaşabileceğine dair endişeler var, haberiniz olsun. yani, ytd.
  • an itibariyle elimde 2437 adet bulunan kripto token şeysi hodl yapmayı düşünüyorum elimde kripto piyasasına girdiğim paramın % 80 i gitti kalan tek sermayem bu bakalım durum neyi gösterecek
  • (bkz: #76133242)
hesabın var mı? giriş yap