• türkiye'de genel havacılığın gelişmesi için elinden geleni yapan, süper karakterli güzel insan. bush pilot.*
  • grönland'a uçarak gitmiş ilk türk pilot...atlantiği piper ile 20 bacak atarak geçen ilk türk pilot.hocam girin thy ye kazanın ayda 30-40 bin ohhh mis dediğimde de bi siktir git diyen,genel havacılık aşığı harika insan ...dalış,paraşüt,dağcılık,buzullarda,kanyonlarda ve okyanus üzerinde küçük uçaklarla uçmak gibi sürreal hobi ve işleri vardır.bu ülkeyi sevmeme neden olan ulu şahsiyetlerden biri....iyi ki varsın...
    http://www.airporthaber.com/…rk-oldular-35244h.html
  • gerçek pilot ve aynı zamanda paraşütçü kişi.

    pilotluğu sadece lüks kokpitinde gidip, harcırahı hangi barda kırayım derdindeki yeni nesle inat ufak tip uçakları getir götür yaparken, masmavi gökyüzünün çatır çatır tadını çıkarır, bilekle uçar, ruhuyla konuşur. ülkenin ender saygın havacılarındandır.
  • adamın dibi, adamın kralı the king insan. bilgi birikim seviye her şey var arkadaş, türkiye ye fazla olan pilot er kişi.
  • görsel (soldaki)
    oncelikle iyi pilotlugunun yaninda havayi okumasini cok iyi bilir. yetistirdigi ogrenci sayisini bilmez. ordeklerin ucamadigi havada bir yerden musait bir koridor bulur ucar.
    bir bakarsin atlantigi gecer, bir bakarsin misirlinin biri isvecten ucak almistir oben hocayi bulurlar isvecten misira goturur ucagi.
    aslinda bu kadar yetenekli ve iyi bir pilot olmasini kuzey amerika ve alaksada calistigi zamanlara borcludur.

    görsel
    biraz once facebook hatirlatti tbt uc bes birsey yazdiydim asagiya kopyaliyorum.

    görsel
    dusunsene eyy okur sabah mesaiye basliyorsun ilk is zoptirik kucuk bir ciftlikten ailenin kizini aliyor okuluna goturuyor,ikinci is ayi avcilarina malzeme atiyor,ucuncu is boru hatlarinin ustunden ucuyor kacak vs yok. tamam. dorduncu is okula biraktigi cocugu alip evine goturuyor, sonrasinda vaktinde yetistirebilirse ayi avcilarina pizza ve bira goturuyor. gelip havaalaninda misafir pilot odasinda donunu corabini yikayip yatiyor. boyle gunlerden yetisme birisidir
  • tek pistonlu uçakla atlantik okyanusunu geçen ilk türk pilottur

    işte o hikaye
hesabın var mı? giriş yap