• bir taşımacılık uygulaması. başarılı bir girişim.

    şurdan inceleyebilirsiniz.
  • kendileri iş bankası workup girişimcilik programı dahilinde 1. dönem seçilen girişimlerdendir.
    gaynak

    ilgi ile takip ettiğim, parlak bir fikir

    letgo vb. uygulamalar üzerinden sedan araçlar ile taşınamayacak derecede ağır-geniş mal alanlar için güzel entegrasyonlar yapılırsa tadından yenmez
  • bu fiyat politikası ile çok bişi olmaz bunlardan. geçen hafta istanbul’dan izmir’e 600tl’ya gönderdiğim 3’lü kanepeyi taşıyacak aracın bu mesafedeki fiyatı 3000tl!

    olmaz arkadaş o iş olmaz!
  • iş bankası'nın desteği ile genç girişimci gençlerin yapmış olduğu mobil uygulamadır.
  • çok beğendiğim ve işini profesyonel yapan bir uygulama. büyük dertten kederden beni kurtardılar. ev taşımaya zamanım yoook diye delirirken, hınzır gibi yetişmişler tüm nakliye sorununu çözmüşlerdir.
  • bir taşımacılık uygulaması. 2 yada 3 genç kardeşimiz banka destekli bir proje ile işe başladı. lakin tecrübe olmadan ve fikirlere kapalı olunca, işleri biraz zor. ama akıllı davranırlarsa ve adil bir müşteri dağılımı yaparlarsa bu iş alır başını gider. ama burunlarından kıl aldırmazlar tahminimce.

    fiyat politikaları ortalama kahvede bekleyen bir nakliyeci ve için iyi ama kurumsal anlamda hizmet verenler, uygulamayı dahi yüklemezler. insanlar nasıl taşındığına değil, kaç paraya ucuza taşıtır derdinde. sonra vay efendim eşyam kırıldı yok tabaklar gitti cok duyarsınız.

    neyse, gelelim işleyişe;

    müşteri tarafından pek bir olay yok. ne taşıncaksa seçiyorsun. parça eşya mı, ev mi artık size ona göre bir yönlendirme oluyor. basit, anlaşılır, kolay yani. ama nakliye firması için öyle değil. nakliye firması kayıt olduktan sonra iş alabilmesi için, telefonu eline alıp nefes almadan beklemesi gerek. zira çağrı gelince kim önce kabul et derse, işi o alır. artık sansınıza kim gelirse. yabancı çalışanlarda çok bu sektörde.

    ben firma yerinde olsaydım iyi isim yapmış nakliye firmaları için ayrı bir seçenek koyardım. ama dedim ya, kahveden kimi toplarsa gelecek adamlar var piyasada. tabi işin ucuz tarafını düşünürsek müşteride çok bir hizmet beklemesin. nakliyeci seçimlerinde kriterler vardır sanırım. neyse, umarım dengeyi kurarlar.
  • hiç de reklam edildiği gibi sabit ücretli falan olmayan platform. nakliyeciler randevu sonrası 200 tl ekstra talep edebiliyor, çağrı merkezi de bunu doğrular şekilde konuşuyor.
  • sistem güzel ama gelen nakliyecilerin fark istemesi ayrı bir güzel. gelen tiplere bakınca kahveden mi adam topluyorlar diye merak edilesi uygulama.
  • şimdi instagram reklamlarını görünce aklıma geldi, yazayım. 2 gün içinde taşınmamız gerekiyor diye aramıştım. fiyat verebilmek için geri döneceğiz dediler. ben başka bir yerden nakliyeci buldum, evi taşıdım, yerleştim aradılar.
  • 1+1 bir evimi halkalı'dan ümraniye ye 950 tl ye taşıdım, para konusunda nakliyecilerle hiç muhattab olmadım, şahsen memnun kaldım.
    tabi iki yer de yük asansörü vardı ve daireye yakın konumdaydı belki farklı şartlar altında direk para isteyebililerdi.
hesabın var mı? giriş yap