• insanlar ciddi ciddi kendilerini tanıtmışlar, oltayi atmışlar, ama baya bildiğin sosis partisi. *

    herkes nasibini ariyor. orda bi fizikci gördüm sanki. du' bakalım. *
  • ülkedeki eğitim sisteminin yansımasıdır. çiftleşmek için kendisini bu şekilde afişe eden tiplerden çoluğu çocuğu eğitmesini bekliyoruz.

    kendisini sadece eğitime adayan, haftada bir öğrencilerden denk getirirse porno dergisi kovalayan mahmut hoca gibilerden de mi utanmadınız aşşağılıklar.
  • büyük cesaret.

    öğretmen olsam kesinlikle bulaşmazdım.

    ifşa olma ve ardından soruşturma vb ihtimali o kadar yüksek ki.

    ya cesaret ya cehalet diyebiliyorum.
  • "dejenerasyon, menajerasyon" diyenlerin, milletin tiplerine bakıp yüzünü ekşittiği tipler olduğuna dair bahse girebilirim
  • şimdi bu sayfanın tinder vb. date uygulamalarından ne farkı var. nesi rezalet nesi kepazelik.
    kendi despot kafanızla bir kalıba soktuğunuz insanları yine kendi değer yargılarınızla yargılamaktan vazgeçin ammınakoduklarım.
  • benim bildiğim ekşi tayfası o instagram sayfasını yıkacaktır. her allahın günü evlenmelik hede hödö başlığı açılan bi ortamda böyle bir sayfayı hedef göstermek de ne bileyim artık...
  • rezillik fazla uzatmak istemiyorum.
  • not: yazım debe olmuş teşekkürler :)
    ağa ne var la bunda? kepazelik neresinde bu işin? evli barklı adamım takip etmem böyle hesapları da... şu bir gerçek, bu toplumda evlilik ciddi anlamda büyük bir tabu... yedi sene polonya’da yaşadım. orada insanlar sosyal medyada tanışıyor, evleniyor. sayısız insan gördüm böyle. bir sürü uygulama var. bir sürü... meslekler arasında da var. itfaiyecilerin olduğu bir uygulamayı bizzat biliyorum. kimse de kepazelik demiyor. herkes biliyor ki: banane! evet banane! sanane!
    belli ki yetişkin meslek sahibi olmuş insanlar birbiriyle tanışmak istiyor. tanışsınlar. ne var bunda? ayrıca öğretmenlerin de öğretmenle evlenmek istemesi dünyanın en mantıklı olayı. tatilleri bir. her şeyleri bir. benim anlamadığım size zorla mı takip ettiriyorlar? herkes keyfine göre takılıyor. herkes gönlüne göre takılıyor.
    insanlar belli ki evlenmek istiyor. siz çok mu coolsunuz? çok mu üstünsünüz? beğenmiyorsan takip etmezsin, çok rahatsız oluyorsan engellersin olur biter.
    hemen linçleyelim hemen şikayet edelim hemen hemen kafasıyla bir arpa boyu yol gidemiyoruz.

    ayrıca yaptığı şey de gayet yasal. insanların özel hayatı sizi zerre ilgilendirmez. ahlak bekçisi mi oldunuz başımıza? size ne?
hesabın var mı? giriş yap