aynı isimde "one piece (dizi)" başlığı da var
  • her pazar heyecanla beklediğim izlediğimdir..oda sensei’nin güçlü kurgusu zaman içinde bir çok kere hassiktir dememe sebep olmuştur.ha bide artık japoncaya da ufaktan bi kulak aşinalığı oldu sağolsunlar bu arada ccc zoro ccc
  • --- spoiler ---

    oda endgame modunu açmış. sabonun böyle kolayca harcanacağını düşünmüyorum. öyle bir şey olsa, garp zaten siki taşağı yaymış bir şekilde rahat rahat çay içemezdi. x drake in hep bir ally olacağını düşünmüştüm ama acayip ters köşe yedim.

    cp0 da wanoya geldi. haftaya da saldırı başlayacak.

    edit: tekrar okuyunca ölüm gibi bir şey yok gibi duruyor. muhtemelen alabasta kralı cobra öldü, vivi de sabo tarafından kaçırıldı ki o da ölmesin. çünkü im denen hırbo tarafından kara listeye alındı vivi.

    --- spoiler ---
  • hype üstü hype yaptı oda. manga alev aldı yanıyor şu an.
  • --- spoiler ---

    manga 955 spoiler

    --- spoiler ---

    hancock'a coby'i yollamalari iyi olmuş.bizim velet luffy konusunu açmazsa yeni bi coby biblosu koyarlar ortaya.kadın adasının gücünu unutmaya başlamış denizciler heralde.

    mihawk'a fuji'den başkası gitmişse zaten boş işte.fuji gitmisse ortalık karışır.
    --- spoiler ---

    956
    --- spoiler ---
  • lastik adamım hiç bitme. bir gün oturup kaldığım yerden izleyeceğim seni.
  • --- spoiler ---

    manga 956

    --- spoiler ---

    hükümetin yeni teknolojisinin çok rahatlıkla denenebileceği bir ada. elbette sadece koby yetmeyecektir ancak filo içerisinde vegapunk'a ait yeni teknolojilerin olduğunu düşünüyorum. yoksa da koby ve hancok arasında luffy ilişkilerinden doğacak olan bir konuşma ve el sıkışma gerçekleşebilir.
  • --- spoiler manga 556 ---

    yeni bölüm itibariyle bir kaç olasılık söz konusu. biri nefertari kobraya suikast düzenledi. sabo da düzenleyeni hakladı ve vivi ile kaçıyor. bu ihtimal üzerinde durduğumuzda saldıran bir kutsal ejder olabilir.
    ikinci olasılık, bir şekilde saboyu kontrol edip kobrayı ona öldürttüler.

    --- spoiler manga 556 ---
  • manga 955 & 956 çok fena çok. ortalık iyice karışıyor vaziyet alın.
  • --- spoiler ---

    bakın demedi demeyin. traitor kanjuro çıkacak
    --- spoiler ---
  • yeni arc ile beraber girdiğimiz wano ülkesiyle animenin çizimlerini de yeni bir stüdyo devraldı. ilk bölümlerde yüksek kaliteli çizimlerle bizi kendine bağlayıp yine flash animasyona döndü. bir bölüm canon yapıp gerisini yine filler doldurmaya başladılar. üç bölümdür aynı adamı kovalıyorlar. yine de dizi kendini izlettiriyor. one wish one dream şarkısı insanı acayip gaza getiriyor. şarkıyı söyleyen adam dragon ball z serisinde de bir açılış şarkısı seslendirmiş. dinlemesi güzel. wano introsunu insanın ileri alası gelmiyor.
hesabın var mı? giriş yap