• her anlamda arkadan ittirilmesi gereken sürücüdür.
  • sağ şeritte 40'la giden kamyonlara takılmamak için sık sık sollama yapması halinde kendisinden 50 km/h daha hızlı orta şerit sürücülerinin getireceği tehlikelere takılmayı uygun görmeyen sürücüdür.

    sollarsın olur biter, kendi halindeki sürücülere neden salça oluyorsun? böyle bulaşık tipler yüzünden yola çıkasım gelmiyor sevdiğimin memleketinde.

    siftah editi: teşekkürler.
    -nefret söyleminin demokratik temsili demokrasinin dibini dinamitlemeye denk olduğu için, nefret söylemi içeren entrylere dikkat edilmesi ve yazarların yönetimce uyarılmasının, gerekirse uzaklaştırılmalarının önünde ne engel olduğunu merak ediyorum.
  • 90 km orta şerit için ideal bir hız değil mi zaten ?

    şahsen 100km yi geçtiğim an direk sola geçerim 120 ile biraz gider sonra tekrar ortaya geçip 90-100 arası giderim.

    şu devirde kamyon kamyonu sollarken böyle naif bir şekilde yolunda giden insanlara dil uzatmak saçma bence.
  • (bkz: ya ne olacağıdı)

    adam istiyor ki orta şeritte 140 çaksın.
  • sene geçen sene istanbul'dan tokat'a arkadaşın düğününe gidiyoruz.yaklaşık 900 km.giderken bi heyecanla bastık gaza 200,00 tl lik yakıt tükettik 160,180 ortalama hızımız.gelirken de acelemiz yok tabi yavaş yavaş geldik 100,00 tl lik yakıt tükettik ortalama hızımız 90-100 arası. acele olmadığı taktirde yarı yarıya tasarruf edilebilecek durum.
  • sağ şeride geçmemekte ısrar eder. tamam abicim gitsin orta şeritten kimsenin bir şey dediği yok da; şimdi ben 100-110 arası bu arkadaşı sollarken, arkamdan 120-130 ile gelen diğer bir arkadaşa ayıp oluyor biraz. orta şeritte seyreden arkadaş bak sana sesleniyorum. aynana sık sık bak. arkandan 2 aracın geldiğini görürsen, müsaitsen bir zahmet sağ şeride geçiver de kimse hız kesip frene basmak zorunda kalmasın. yol boşsa; istersen en sol şeritten git, istersen şeridi ortala, keyif senin keyfin.

    edit: bu entry hız sınırının 120 olduğu şehirler arası otobanlar için yazılmıştır.

    edit: bak güzel kardeşim. yukarıda nedenlerini güzelce anlatmışız. ne küfür var ne hakaret. yarak falan olmuyor ergen kardeşim. milletin eline almaya korktuğunu siz devamlı ağzınıza alıp duruyorsunuz.
  • bu ülke cidden acayip ben-merkezci

    bu kadar kalabalık bir şehir ve kalabalık trafikte tek yapman gereken şey; yavaş gitmek istiyosan en sağ şeride geçmek. böylece trafik bi nebze de olsa hafifleyecek. orta şeritte yavaş gidenlere "adam" diyen mi istersin, "sağda kamyonlar var sağdan gitmem" diyen mi istersin. nasıl bencil, kafası az çalışan ve analitik düşünemeyen bi toplum lan bu.
  • metrobus kullaniyordur.
  • tem-anadolu otoyolunda izmit-istanbul arası yolculukta elzemdir zira 140-150 ile giden araçlar sağolsunlar gişede, bakkalköy ve köprü ayrımında, trafiği oluşturmaktadırlar. ayrıca otobanın bu kesiminde kamyon yoğunluğu pek fazladır. danacıklar sanıyor ki herkes en az 120 ile gitse, otobüsler kaldırılıp, sadece sarı dolmuşla trafik sorunu çözülecek. sanki gişelerde ışınlanacak bu arabalar.
hesabın var mı? giriş yap