• sümeyye erdoğan'ın ümmetin kanayan yarasına parmak basma sözüdür. bugün ünsal ünlü'nün yayınını dinlerken öğrendim ki sümeyye hanım da seçim öncesi sahalara inmiş, mağduriyetlerinin hız kesmeden devam ettiğini dile getirmiş.

    "özel sektörde her gün yeni bir iş başvurusu, başörtüsü gerekçesiyle reddediliyor. anayasal güvence faydalı olacaktır." diye buyurmuşlar kendileri. link

    ünsal ünlü'nün yayını: link
  • siyasal islamcılığın neden mide bulandırıcı olduğunu gösteren önemli bir sözdür. sümeyyesi de selçuk'u da durmadan saçma sapan açıklamalarla malum kişiye baston olmaya devam etsinler bakalım.
  • devlette de atatürkçü gençler mülakat adı altında doğrandığı için, işveren artık kendi dünya görüşüne yakın çalışanlara öncelik tanıyarak adaleti sağlamaya çalışabiliyor. en azından benim çalıştığım kurumlarda böyle oldu hep.

    kpss'de derece yapıp mülakatta elenen gencecik çocuklara saysın sümeyye hanım.
  • (bkz: mağdurum da mağdurum)

    zamanında bunun babası ben kızlarımı başları kapalı oldukları için ülkemde okutamadım demişti de şimdiki iktidar ortağı da ona cevaben;

    oğullarının da mı başı kapalıydı demişti!

    şimdiki akp iç işleri bakanı da; akp yolsuzlukları aklama partisidir. bunlara hesap sormazsam namerdim demişti.

    yine şimdiki akp genel başkan vekili olan şahıs da zamanında; harun olmaya geldiler, karun oldular. biz akp gibi firavunlaşmayacağız demişti.

    (bkz: hayat ne garip vapurlar filan)
  • babası dünyanın en kuvvetli en sorgulalanamaz en denetlenemez en eleştirilemez en ne isterse hemen yapılan birinin bitmek bilmeyen mağduriyet öyküsü.

    bugün başortülü birini reddedebilecek seviyede cesarete sahip 1 işveren bile bulamazsınız. reddedildiğini iddia eden cimer'e yazdığı anda o işveren pazarda limon satabilecekken neyin mağduriyeti yaşanıyor anlamak mumkün değil.
  • valla iktidar kılıçdaroğluna ne kadar teşekkür etse azdır.enflasyon, ekonomik kriz, eğitim,sağlık, mülteciler vs...yani ülkenin ne kadar sorunu varsa hepsi alaşağı oldu tek gündemimiz yine başörtüsü oldu.bilin bakalım kimin sayesinde. yani başörtülülerin bile derdinin başörtüsü olmadığı bir süreçte bakalım iktidara her yeni gün daha neler hediye edecekler.
  • kuveyt türkte de başı açıklar çalışamıyor ? başı açıklarında anayasal güvencesi sağlanacak mı ?
  • eeeee sumeyyhyecim kamuda ve belediyede de siz açığı fazlasıyla kapatıyorsunuz zaten başı açık hiç alınmıyor neredeyse, her yer türbanlı kaynıyor...mülakatta eleniyor başı açık olanlar ...artik magduriyetinizden bıktık!

    kk. da masallah kuyuya taş atti ,çık çıkabilirsen, millet aç, çocuklar beslenemiyor ,ama biz 2 tel saci kapatan kumaş parçasıyla işin şekil kısmına takıldık....bir de eskiden her kapaliyi namazında niyazında sanırdım, gecen kapalı cok arkadasi olan bir arkadaşımdan duydum çoğu namaz kilmiyormus, bizden de pek bir farkları yok yani ,hatta fazlası var ,alta dar jean ya da tayt giyiyorlar, hatlar ortada ,yuz de kaşlar microblading li,tende porselen makyaj vs gözüme çarpıyorlar, sevgilileri vs de var ,diğer kızlardan çok farklı yasamiyorlar yani sadece 2 tel kil kapatıyor farklı bir sınıfa mensup oluyorlar....biz açıklar ise kafir, imansız, kotu ahlaksız kadin kimligimizle yer buluyoruz onlarin yarattığı toplumda!!!!!
  • o anayasal güvence nasıl sağlanacamış? millet baktı ki başörtülü bu sefer de diyecekler ki, “hanımefendi gözünüzün üzerinde kaş var, sizi reddetmemizin sebebi başörtüsü değil”..

    bu durumda kim ne yapacak işverene?
  • o halde sümeyye hanım bu konuyu önce ülkede bakanlığı olan birisinin sahip olduğu turizm firmalarına bakarak görebilir zira kendi bakanları başörtülü bir kıza açık açık "bu pozisyonda başörtülü çalışamaz" diyerek kademesini dusuren bir firmaya sahip. önce kendi kapını temizle sonra başka kapıların önünün pis olmasından şikayetçi olursun.
hesabın var mı? giriş yap