• yobazın her türlüsünden nefret ediyorum. ülkenin bu hale gelmesinde büyük katkıları var.
  • eğer "özel" bir site ise ve toplantıda çoğunluk böyle karar verdiyse, evet giremez.

    herhangi bir anormallik yok. adı üstünde özel, kat malikleri toplantısında (bkz: oy çokluğu) ile alınan kararlar geçerlidir.

    aynı şekilde normal mayoyla ile girilmez, illa haşemalı girilecek diye de karar alabilirlerdi.

    not: oy çokluğu ile karar alınması tabii ki doğru olduğu anlamına gelmez, ülkede de seçim var, hali ortada ama madem oylama olayına tamamsınız, böyle şeylere ses çıkarmayacaksınız.
    ------------------------------------------------------------------------------
    ekleme; evet beklendiği üzere tüm liboş mallar sırayla mesaj atmışlar, bu anayasadaki özgürlüklere aykırıymış. vay be ben nasıl düşünemedim bunu, hımm, peki şöyle yapalım; aynı havuz örneğinden gidelim, şimdi biliyorsunuz artık belediye havuzlarında kadın-erkek günleri var. yani benim vergimle yapılan havuza ben mesela salı günü gitmek istersem gidemiyorum, niye? çünkü yasak. "oy çokluğuyla" seçilen yönetim böyle karar aldı. ben de seve seve uyuyorum. çünkü karşıt görüş de diyor ki; "ben de para verdim bu havuza, ben de erkeklerin olmadığı bir gün istiyorum, onlar varken gidemediğim için, özgürlüğüm kısıtlanmış oluyor." şimdi bu anayasaya ne kadar uygunsa, benim açımdan da özel sitenin havuzuna istediklerini alıp almamaları o kadar uygun. şimdi konuşun liboşlar.

    hukuksal açıdan değil, felsefe açısından bakmak isteyen tiplere ise şöyle söylelim; haşema giyme özgürlüğü diye bir şey yok, olamaz. din buna mayo giyme yasağı diyor. yani illa liboşluk yapıp bunu savunacaksanız, özgürlük değil, yasağa uyma zorunluluğu diye savunmalısınız ki, gülmemek elde değil tabii.
  • yobazlıktır. her iki tarafın yobazları yüzünden bu haldeyiz.

    edit: özelime doluşmuş tipini siktiklerim. yobaz diyerek iltifat etmişim lan size. yobazlık bir gömlek bol olmuş amk mağara iblisleri.
  • bizim insanımız ne zaman başkasının hayatına burnunu sokmamayı öğrenecek acaba. klasik geri kalmışlık göstergesi.
  • zaruri ön edit: küfür yemekten ve insanlara tek tek açıklama yapmaktan bıktım. o yüzden bu eki yapıyorum. benim insanların kıyafetleri, tercihleri ile bir derdim yok, olamaz da. ancak baskıcı bir karar olsa da, haklı saymasam da ortada bir "yasak" var. sen buna uymazsan belli ki hır çıkar, fitne çıkar. mülk sahibi olmak her hakkı vermez insana.
    ne yazmışım ben? böyle dışlanmaya gerek var mı demişim. çünkü "zaten" inancın gereği o kıyafeti giymişsen ve inancında da samimi isen, karma havuza gitmemen lazım. bu, o kıyafetin temsil ettiği değerlerin gereği. yoksa ben ahkam kesmiyorum, fetva da veremem. ille havuza gireceksen, yadırganmayacak bir yere git demişim. not: artık mesajlara cevap veremeyeceğim. lütfen yollamamaya çalışın.
    -o-
    ben haşemalı bacıya soruyorum: gerek var mı böyle dışlanmaya? haşemayı inancından dolayı mı yoksa baskı üzerine mi giyiyorsun? eğer inancımdan dolayı dersen, ben de sorarım: senin ne işin var onca cıbıldak erkeğin arasında? bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu bacı? derdin fitne çıkarmak değilse, sana uygun yerlere git kardeşim.
  • oy çokluğuyla karar verildi diye anormalliğin olmadığı anlamına gelemez.
    bu sadece oy çokluğuyla karar veren insanların sığ ve yobaz insanlardan oluştuğunun göstergesidir. oy çokluğuyla çıkan tüm kararları sırf oy çokluğuyla çıktığı için anormallik yok veya mantıklı olarak nitelendireceksek hiçbir şeyi sorgulamamamız ve mantıklı bulmamız gerekir. zihniyetlerin iyileşmesi lazım. her türlü yobaz düşünceye karşıyım.
  • o zaman smokinle de girebiliriz havuza yani bu mantıkla.
  • muhtemelen havuza girmeden önce duş alma zorunlulugunu da yönetim kararlarına eklemislerdir.
    hasema ile duş alamazsiniz ki zaten!
    su üstünuzden akar, krem vs surduyseniz kalır.
    ayrica mayo- bikini giymek havuz kuralıdır. çıplak da giremezsin.
    o zaman üstsüz de girilebilsin mesela?
    ha derseniz, haşema havuz için üretildi zaten diye, bak bu site yönetimi için tartışma ve uzlaşma konusu olabilir. ama çoğunluğa yine de uymak gerekir.
    biz 20 senedir çoğunluğa uyuyoruz...
  • ben komşumun karısını iç çamaşırı ile izleyemeyeceksem neden siteye havuz yaptırıyorum mantığıdır.
  • haşema da bir yüzme kıyafetidir. kadın yünlü kıyafetle yüzüyor gibi davranmayın. yüzme şortunun vücudu kaplayanı işte haşema da. iç çamaşır, pijama, burka gibi yün tutan havuzu kirleten kiyafetler değiller. o yüzden ayrıştırıcı ve hatalı karardır. bunu sene de en az 2 kez çıplaklar plajında tatil yapan modern bir abiniz olarak diyorum.

    daha ne kadar bu kilik kıyafet konularını konuşmaya devam edecez merak ediyorum. tahminimce 2350 yılında gerekli hoşgörü miktarına kavusuruz.

    edit: çıplaklar plaji tavsiyesi isteyenler oldu.

    fransa montalivet komünunde le centre hélio marin plajı var. gayet hoş ortam. sadece plaj değil. yerleşkedeki herkes nudist.

    brezilya bahiada massarandupió beach ise huzurlu bir plaj ancak arada kartel baskınları olabiliyor. adrenalin tutkunlarına tavsiye ederim.

    - kopenhag merkezden 15 km uzakta bellevue beach ise biraz daha yakin olmasi hasebiyle daha tercih edilesi. beyaz tenli ve sarisin danimarkalilar gunesin bagrinda şabanin camın beri tarafından ekmek bandigi tavuk gibi kizariyorlar. brezilya tecrubemden sonra bana oyle gorunduler yani. ancak uyarayim turkiyeden insanlarla karsilasma olasiliginiz yuksek. yeni seyler denemek isteyen beyaz yakalilarimiz tatilde oraya akin ediyor. hatta ben de birkaç kez kendi şirketimden bazı çalışanlarımla tesadüf eseri karşılaştım. beni görünce biraz utanıp çekindiler ama çıplaklar plajında yaşananlar çıplaklar plajında kalır kuralını hatırlatınca rahatladılar.

    arkadaşlar nasil olduysa konu çok farklı bir yere geldi. dersi kaynatmaya çalışan öğrenciler gibisiniz. işiniz gücünüz geyik. sizinle de ciddi bi şey konuşulmuyor. hemen dağıtıyorsunuz konuyu
hesabın var mı? giriş yap