• imkanım olsa aynısını yapardım
  • benim hiç de hoşuma gitmiyor, tek konserine gidemedim kadının, şarkılarıyla büyümeme rağmen. çıksın kulübeden, yar bana varmadı klibindeki gibi yapsın saçları, inletsin ortalığı, köyden gidip gelsin konserlerine ne olacak, ne ettik de küstü bize?
  • vizyon nedir ? milas nedir arkadaş ? (bkz: ülkenin sanatçısının bile vizyonsuz olması)

    (bkz: palamutbükü)
    (bkz: datça)
    (bkz: adrasan)
    (bkz: selimiye)
    (bkz: bozburun)
    (bkz: bördübet)
    (bkz: kaputaş)
    (bkz: akyaka)
  • mükemmel görüyorsunuz
  • özlem tekin'e hiçbir şey söyleyemem, yalnızca saygı duyabilirim: kadın öyle veya böyle bir şey istemiş ve bunu gerçekleştirmiş. gelgelelim, "off hayalimdeki hayatı yaşıyor" gargamellerine bir çift sözüm var. "oğlum siz nasıl gösteriş meraklısı, ne çeşit tiplersiniz lan" diye giriş yapasım var aslında ama üşeniyorum.

    kulübede yaşamak için arazi satın almanıza gerek yok aslında. inanın bana, türkiye'de üzerine kulübe yapıp da kimse karışmadan rahatlıkla yaşayabileceğiniz milyonlarca nokta var. en fazla birisi gelip, "ne yapıyorsun lan sen burda?" diye sorar; açıkladığınızda da eğer o araziye ev falan dikmeyecekse üstelemez. hepsini geçtim, zaten kulübede yaşıyorsun... yerinden yurdundan etseler ne olur? gider başka yerde kulübe yaparsın. di mi?

    ama yemez. gerçekten hiçbir şey gerektirmeyen, bugün bavulunu toplayıp gerçekleştirebileceğin bir hayal. ama bunu yapmayacaksınız, hepimiz biliyoruz. çünkü kulübede yaşarsanız, instagram'a fotoğraf yükleyemeyeceksiniz. ekşi'ye gelip ne kadar hippi olduğunuzu anlatamayacaksınız. başkaları için değil, kendiniz için yaşamış olacaksınız ve bu yüzden yapmıyorsunuz.

    o yüzden çok rica ediyorum bir siktirin gidin ya. elektriği ve suyu 24 saat kesilse psikolojisi bozulacak tipler "hayalimi yaşıyor abi yeaa" pozu kesmesin burada. hayalin buysa git kardeşim tutan yok. biliyoruz ki gitmeyeceksin, tek derdin modern yaşama sallayarak prim yapmak.

    ben kendi adıma konuşuyorum, bunu yapmazdım aga. o kadar okul okuduk, adab-ı muaşeret öğrendik, insanlarla iyi kötü sosyal ilişkiler kurduk, buralarda doğup büyüdük. banyomda sıcak suyum akıyor, aha şu internet-bilgisayar nanesiyle götümün üstünde dünyanın öbür ucundaki adama bile laf yetiştirebiliyorum. niye kulübede yaşayayım lan. bunu yapacak olsam çok daha önceden yapardım zaten. dediğim gibi burada poz kesenlerin de eminim hiçbiri kulübede yaşamayı falan istemiyor; sadece ilgi çekmenin, farklı görünmenin peşindeler. gerçekten isteyene hiçbir lafım yok ama isteyen adam zaten burayı okumuyordur, kulübede takılıyordur şu an eheh.
  • bu nasıl bir başlıktır? sanki köpek kulübesinde yaşıyor.. içerik toparlanmış olsa da başlık incitici duruyor.. yapmayın böyle..

    doğal hayatı tercih etmiş ve en güzelini yapmıştır.. bu seçimi yaparak birilerine örnek olmasını dilediğim şarkıcı.. çoğumuzun hayali böyle huzurla yaşamak.. tebrik ediyorum.. keşke şarkı da yapmış olsa da dinlesek..

    darısı başım/ız/a..
  • bunu yapabileceğini yıllar önceden tavır ve hareketleriyle belli etmişti, beklenen harekettir. helal olsun güzel eylem.
  • --- spoiler ---

    ...arazi alıp küçük bir ev yaptırdı...
    --- spoiler ---

    ulan şu hayatı bile para ile yapmış, gelmiş burada duyar kasıyorsunuz.
hesabın var mı? giriş yap