• başrolünde jemaine clement'i göreceğimiz james c. strouse tarafından yazılmış ve yönetilmiş komedi film. yönetmenin grace is gone filminden yola çıkarak söylebilirim ki yine bir baba ve iki kızının ağırlıklı öyküsünü izleyeceğiz fakat bu kez işler komedi hattında seyrediyor. trailer taze çıktı.
  • öncelikle komedi olmadığını vurgulayalım ki; o beklentiyle izleyenler sonra gelip çemkirmesin. dram demek bence daha doğru - dram derken ağlaklık da anlaşılmasın; çok gerçek bir film.

    ana fikri - hayatına devam et - gayet sade ve net bir biçimde veriyor. evlilikler/ilişkiler bitebilir, depresyona da yol açabilir ama yaşamaya devam etmek gerekir.
  • bosanma ve ayrilik hakkinda oldukca basarili bir film. bence herkesin izlemesi gerekiyor. hem evliliklerini korumalari hem de bosandiktan sonra nasil davranilacagini ogrenmeleri icin...
  • --- spoiler ---

    i'm just having a bad life. it'll be over eventually..

    --- spoiler ---
  • zekice bir senaryosu olan film.
    benim için gecenin sürprizi oldu.
  • hiçbir türe tam olarak dahil edemeyeceğiniz ama hayatın ta kendisini gösteren filmleri seviyorum. ne yoğun bir dram ne de saçma bir komedi, bu film de tam olarak slice of life dediklerindendi.

    bir adamın kendine göre dibe batışı ve oradan yine kendi çabalarıyla çıkmaya çalışmasını anlatan güzel bir filmdi.

    benim başrolde gördüğüm egosuz, kendi halinde yaşayan hayattan tek beklentisi istikrar olan ama bunu isterken etrafında olanları göremeyen bir adam ve yeniden ruhunun çocuklarıyla birlikte filizlenmeye başlaması güzeldi.
  • people places things, 2 çocuklu bir adamın eşi tarafından aldatılarak terk edilmesinin sonrasıdaki bocalama devrini ele alan bir senaryoya sahip.

    jemaine clement'in oynadığı başroldeki karakterin karikatürist olmasından dolayı mesleki deformasyon kaynaklı bazı kritik diyaloglarda kara mizah yapmadan duramaması yüzünüzde yer yer tebessüm oluşturabilir. senaryoda bir miktar dram da var, ama bunun seyirciyi bunaltıcak seviyede olmaması güzel. ayrıca stephanie allynne tarafından canlandıran eski eş karakterinin çok gıcık bir tipleme olmasına rağmen kendisine fazla antipati besleyememek, senaryonun naif kalabilmesinin bir başarısı.

    filmdeki en büyük olumsuz ise bana göre finali. ben böyle ucu açık bırakılan sonlardan hoşlanmıyorum. filmin yönetmeni ve senaristi olan jim strouse genel manada iyi bir iş çıkarmasına rağmen, people places things'in sonunu pek getirmediğini düşünüyorum.
hesabın var mı? giriş yap