• dig your own hole dan bir kimyasal kardeşler parçası.
    (bkz: pikacu)
  • başrollerinde amitabh bachchan, deepika padukone ve irrfan khan'ı gördüğümüz bollywood filmi. vizyona girdiği günden bu yana methiyeler düzülüyor hakkında. bu durum bir yandan filme merakımı arttırsa da bir yandan kadroda deepika olduğu için övgüleri ciddiye alasım gelmiyor. filmden ziyade kendisinin performansının yüceliği, göklere sığmazlığı süslüyor eleştirileri çünkü. her zaman popüler olanın iyi kabul edildiği bir sinemada dönemin en "iyi" aktrisi kendisi. nasıl ciddiye alayım?

    onun dışında gerçekten tatlı bir filme benziyor. deepika'nın filmi tek başına sırtlayacak ve tüm olumlu eleştirileri kendi üzerine toplayacak kadar güçlü bir performans gösterdiğine inanmasam da amitabh ve irrfan'ın yanında sırıtmayacağına, hatta doğal bir oyunculuk göstereceğine inanıyorum. listeme attım bekliyorum hayırlısı.

    edit: film kötü çıktı dağılabilirsiniz.
  • (bkz: amithabh bachchan) (bkz: irrfan khan) ve (bkz: deepika padukone) un başrollerini paylaştığı kabız konulu bollywood filmidir.
  • başrollerde amitabh bachchan, deepika padukoneve irrfan khan'ın olduğu 2015 yapımı eğlenceli modern bollywood filmi. bir aile, bir durum komedisi. hastalık hastası babasıyla yaşayan ve onunla meşgul olmaktan dolayı evlenmeye bile vakit bulamayan bir kızın hikayesi. piku' nun durumu öyle vahim ki artık yaşadığı stres yüzünden herkesle bir tartışma halinde, en çok da taksicilerle. ancak bir gün babasının delhi’den kolkata’daki eski evlerine gitme arzusu inat ve ısrarla boy gösterir. piku bu ısrarla da karşı koyamaz lakin taksiciler onu artık taşımak da istemez, bunun üzerine duruma taksi şirketinin yöneticisi rolünde irrfan dahil olur ve film artık keyifli bir yol filmine dönüşür.
  • 2015 yapımı, kadrosuna göre vasat bir film.
    yol filmi zannettiğimden, film kötü çıksa bile en azından bol bol hindistan manzarası görürüm diye umdum.. o da olmadı.
    yol var, manzara yok.

    filmi irrfan khan izlenir kılmış biraz.
  • kafa yormasın diye açtık ama sıkıntıdan ölecektik az kalsın. kafa yormayan, mutlu sonla biten film tavsiyesi olan yeşillendirsin.
  • şarkı adını tom rowlands'ın kürek çektiği şu fotoğraftaki sandaldan alıyor.
    sandalın adı da piku'ymuş yani.
  • 2015 yapımlı hint filmi. 3 başrol oyuncunun da müthiş oynadığı sıcak bir ailecek izlenebilecek yolculuk temalı film sevenler kaçırmasın... samimiyet arıyorsanız bu filmde fazlasıyla mevcuttur. yönetmeni, senaristi ve oyuncusu herkes işini başarıyla yapmış.
hesabın var mı? giriş yap