• temel olarak türklerin kürtlerin hepsini öldürmek istediği, gördüğü yerde boğazını sıktığı; sünnilerin tüm alevileri yakmak için ağzının sulandığı; ülkücülerin solcuları sabun yapmak için yanıp tutuştuğu ve bunlardan kurtulmanın tek çaresinin pkk terör örgütünü desteklemek olduğu inancını yaymaya yönelik; periyodik ve sistematik haber, iddia, dedikodu ve söylentilerdir.

    - bunları yaymak için çalışan muazzam bir pkk sempatizanı grup vardır.

    - kürt demek pkk demektir; pkk terör örgütünü sevmeyen, desteklemeyen kürt yoktur bunlara göre.

    - demokrasinin yalnızca kürtler için var olduğu inancı dogmadır.

    - yayma ortamı görsel, yazılı ve internet medyasıdır. (son zamanlarda özellikle twitter)

    - haberlerde t.c. devletinin ve türk milletinden olan insanların ne kadar vahşi katiller olduğu, kanla beslendikleri sürekli işlenen iddialardır.

    - haberlere göre türkiye cumhuriyeti'nde kürtlerin, alevilerin, diğer etnik ve inanç gruplarının; kısacası sünni türk olmayan kimsenin yaşama şansı yoktur.

    - tüm türklerin faşist ve katil olduğu propagandası mutlaka her haberde yer alır.

    - haberlerin amacı eli silah tutan herkesi dağa çıkarak pkk militanı yapmak, geri kalanların da maddi, manevi, sosyal destek vermesini sağlamaktır.
  • serap diye bir kızı yaktık öldürdük şeklide yapılmayan haberlerdir çünkü ölenler pkk militanı değilse zaten insan da olmadığından konuşmanın gereği yoktur.
  • eger yaptiklari haberlerin asli aciga cikarsa tabi canim oyledir medya tabi yazmaz diyerek hakli cikmaya calisirlar, ama kendilerinin dayanak aldiklari tek sey twitterdaki 140 karakterdir. algoritmaya gore birisi twit atmissa bu kesin dogrudur koskaca twitter yalan soyleyecek degil ya.
hesabın var mı? giriş yap