• sırf asker çocuğu oldukları için hırslanıp küçücük çocukların servis yoluna mayın döşeyen orospu çocukları mı empati bekliyomuş?

    nusaybinde anaokuluna molotof atan orospu çocukları mı empati bekliyomuş?

    van'a yardım için çadır götüren birliğe ateş açan zihniyet mi , sözde davaları uğruna köy basıp kadın çocuk demeden 30 kişiyi bitlisde öldüren it dölü mü empati bekliyomuş?

    sözde bölge halkının haklarına destek çıkıyoruz diye 35 bin can alan, acımadan daha yeni bıyığı terlemiş asker anasını evlatsız bırakan köpek soyu mu empati bekliyomuş?

    sikerim empatisini de, sikerim pkk sını da. bunlar domuz, siz bunlardan daha domuzsunuz amk. gebertin birbirinizi.
  • omurgasız orospu çocuklarına has bir durum. düşmanın bile karakterli olması şart. büyük kürdistan projesinin bir ayağı çatırdarken, baş düşmanı gördükleri ülkeden yardım isteyecek kadar yüzsüz ve çaresizler.

    işte bunlar hep ak politikaların sonucu.
  • kendi adıma daha çok beklerler diye cevaplayacağım durum.

    bu nasıl bir yüzsüzlük kendini bilmezliktir ya bak gece gece sinirlendim şimdi. söz konusu bunlar olunca içimdeki insan sevgisinden bir gram bile kalmıyor hepsi ölse durup bir saniye bile üzülmem, sen benden empati beklemeye devam et bakalım daha.
  • (bkz: 30 yıldır vicdanım sikildi empatim kalmadı kardeş)

    edit: fuzuli'ye sormuşlar "empati ne demektir?" diye. "aynı şeyi anana bacına yapsalar hoşuna gider mi?" demiş.

    30 yıldır şehit edilen vatan evlatları size empati besleyelim diye ölmedi.
  • valla pkk'nin bana böyle bir çağrısı olmadı. nasıl aydım bilmiyorum da, bir şeylerin ters gittiğini anlayalı epey oluyor sanırım. hatırlayabildiğim en eski tarih lise 2'de milliyetçi nutuklar atan türkçe hocasına, "terör, terörist diyorsunuz da neden savaş var bunun bi sebebi olmalı" diye sormamdı.

    o zamanlar kürt yoktu arkadaşlar. kürtçe yoktu. kürdistan yoktu. rojava yoktu. kobanê yoktu. dağ türkleri vardı, ne mutlu türküm diyene vardı, bölücüler vardı, bebek katilleri vardı.

    öcalan en çok korktuğum üç şeyden birisiydi sanırım. diğer ikisi enflasyon ve trafik canavarıydı. medya nasıl veriyorsa alıyorduk ne de olsa. öyle şehre sürekli şehit cenazeleri geldiği de yoktu. uzaktan savaşın devamını arzulayan fakat konforu da eksik olmayan insanların arasında, kürtlere karşı nefretin içinde büyüdüm.

    şimdi bambaşka bi noktadayız. pkk mücadeleyi kazandı, artık geri dönülmesi mümkün değil. bunu da benim gibi empati kurabilen insanlar sayesinde yapmadılar. o kınadığınız, ayıpladığınız, öfke duyduğunuz eylemler sonrasında yaptılar. böyle olmayabilirdi, şiddete gerek duymayabilirlerdi. ülkenin batısı eşitlik ve özgürlük için ayağa kalkmış olsaydı, kürdistanda tek mermi sıkılmamış olabilirdi. tek başlarına devlet aygıtına kafa tuttular ve sonunda devlete geri adım attırdılar.

    bu saatten sonra türklerin empati göstermesi ancak bir arada yaşamı sağlayabilmek için önemli olabilir. ya da ruhsal buhranlar yaşamamak için, pkk bayrağı, öcalan açıklaması görip fenalıklar geçirmemek için mühim olabilir.

    çünkü barış istiyorsak, kürtlerin doğal haklarını kabul etmenin yanında, pkk'nin meşru bir örgüt olduğunu, öcalan'ın özgür olması gerektiğini idrak etmemiz şart. aksini 30 yıldır deneyenler hiçbir şey elde edemedi. edemeyecek.
  • bir türk olarak aynı empatiyi kendilerinden beklediğim pkklılar.
    tek suçu zamanında seçim şansı olmadığı için 20 yaşında zorla askere götürülmüş ve nöbet tutmak zorunda bırakılmış olan babanız gece vakti bir pkk saldırısı sonucunda öldürülmüş olsa ve siz babasız büyüseniz. sonra daha psikopat bir terör örgütü çıkıp sizin babanızı öldüren terör örgütüne karşı savaşsa. sonra bu terör örgütü üyeleri sizden insan gibi yardım istemek yerine askerinize, polisinize saldırıp sizi yardım etmezseniz saldırılarının devam edeceği şeklinde tehdit etse.
    neyse ben daha bir şey söylemiyorum. neyse ki benim babam değil şehit edilen. öyle olsa taban tabana zıt olduğum ışid'e katılıp üç beş pkk'lı teröristin kellesini almadan göçüp gitmek istemezdim.
  • katılmadığım düşüncedir. artık öyle bir şey yapamayacağınız kadar su katılmamış oruspu çocuğu olduğunuzu çok çok iyi biliyorlar. için rahat olsun sevimli piç kurusu ırkçı sözlük yazarı
  • yüzsüz faşist pkklilarin beklentisidir. herzamanki gibi babayi alacaklardir bu picler.

    kürt halki bile bu piclere sempati göstermiyor birak türkleri .. bu soysuz iki yüzlü itlere barzani bile güvenmiyor.

    ağlak piçler klavye başinda propaganda yapar ancak. olum siktirin gidin kobaniyi savunun sözlükte dilenene kadar.

    bu itler bi de kendilerini serefli kurtlerle bir tutarlar. kobanide siz degil de baska bir kurt grup olsa coktaan kurtulmustu kobani , sizin malliginizdan bu kadar insan aci cekiyor.

    ikiyuzlu beceriksiz it suruleri , kusura kalmayin durumumuz yok empati yapamiyoz...
  • daha dun tuncelide karakola saldirmis kopeklerin beklentisidir.

    http://www.posta.com.tr/…dirdi.htm?articleid=247507
  • (bkz: kufur etmek icin acilan bos beles basliklar)
    pkk gotsun olm, benden empati bekleme!
hesabın var mı? giriş yap