• marjinal, terörist olmadıklarındandır. silahsız pasif direnişçi olmalarındandır. kavga etmeye değil seslerini duyurmaya çıktıklarındandır.

    edit: (bkz: başlık başıma)
  • maraş'ı, sivas'ı, çorum'u vakt-i zamanında dağıtamayan(!) fantastik bir güç(!) sayesinde başardığı olaydır.
  • yaz sezonun açilmasiyla beyaz yakali kesim senelik iznini egede akdenizde yada yurtdisinda gecirmeyi tercih etmesinden ksynsklanmistir.ayrica taksim dayanisma grubu stratejik bir hata yaparak halkin gozunde meşrutiyeti sorgulanmaya baslanmıstir.yapilmasi gereken eylemi sonlandirip yapilacak olanlari takip etmekti.
  • şiddet ve zulüm görüntülerinden zevk alanları hayıflandıran. adam ekranda gazdan nefes alamayan 3 yaşında çocuğu görüp tahrik oluyor belli ki.
  • göstericilerin polisin kullandığı güç ve şiddet namına bir şey uygulamamalarındandır.
  • bunu kutlama malzemesi yapan mallara not: kask numaraları bile olmayan sözde binlerce polis, teçhizatlı onlarca toma ve göt korkusu ile taksim'e jandarma gönderen iktidar varken karşısında silahsız tek mucadele yöntemi slogan atan halk var ve hala sokakta. dağıldığını sanan malların 5 dakika olduğunu düşündüğü durumdur.
  • üç gün önce 2 tane provakatörü "dağıtamayan" "insanların" yaptığı eylemdir. şimdi ise kimsenin dili varmıyor "ulan anasını bacısını kimlere peşkeş çektiği belli olan insan! 3 gün önce toma yanarken bu güç neredeydi de bugün 1.5 yaşındaki bebeğe bile müdahale yapacak hale geldin? kimin köpeğisin?" demeye.
  • şiddete karşı pasif direniş örneğidir. dünya da benzeri çok azdır. gurur duyulması gerekirken bazı faşo yobaz zavallılar tarafından komikmiş gibi görülmeye çalışılır. ne koydu bu gençlik size ama yıllarca oturamayacaksınız arkanızın üstüne...
  • oradaki direnişçilerin marjinal olmamasının en büyük kanıtıdır. yahu doktor, elini vicdanına koy, dindar olduğunu varsayıyorum, bu kadar mı körsün, bu kadar mı inandığın adil allah'dan korkmuyorsun? bak 5 dakikada kaçtı insanlar. çünkü bunlar marjinal, terörist falan değil. bunlar senin sınıf arkadaşın, bunlar öğretmenin, bunlar maç yaptığın arkadaşların, bunlar senin bakkalın, bunlar senin mesai arkadaşın. yolda allah korusun düştüğünde gelip elini tutacak dostların. normal hayatta senden farkımız yok. eğer hesap günü varsa allah'ın, sana tayyip'i ne kadar savundun demeyecek, belki diyecek ki: "adil oldun mu?" allah aşkına, allahının aşkına nolur bir dur. çocuğunu kaybeden anneler ağlıyor tam şu anda. ekonomi, para, pul bunlar geçici. ölmeye değer mi? öldürüyorlar bizi doktor. eskaza orada yürüyor olsan belki ölüyordun doktor! sormak, düşünmek, hakkını savunmak seni insan eder düşman değil, nolur azıcık merhamet doktor.
  • polisin 5 dakikada dağıttı dediğin meydanı güya sana göre 3-5 kendini bilmez çapulcu ayyaş işgal etti ya güya. güzel kardeşim keşke 10 kişi sen toplasaydın sen işgal etseydin. 5 dakikada dağılmışmış... yahu sölüyorum işte bu adamlarda beyin yok. adamın vurduğu copla, gazla, tekmeyle bizim dağıldığımızı düşünüyorsun ya harbiden beyin yok. bak unutma sevgili kardeşim şu entry'i yazdığım saate tarihe iyi bak. 31 mayıs gecesi aynısını hatta beterini gözlerimizle gördük sabahı ne oldu sende biliyorsun. bekle bakalım ne kadar sürede bu ülkenin bireysel isyankarları dağılmış. zaman sana da bana da ders olacak.
hesabın var mı? giriş yap